Cretense guanye un Torrecilla (1-0) molt tancat i amb les línies molt juntes



comarquesnord.cat, Matarranya
» diumenge, 06 de novembre de 2011

Cretense va sumar una important victòria davant del Torrecilla (1-0) en un partit on los de Queretes no van patir en defensa però on se van trobar un rival molt tancat al seu camp i amb les línies molt juntes. Los visitants van aterrar al Matarranya buscant l’empat. Així ho van aconseguir durant los primers 45 minuts. A l’inici de la segona part, però, i després d’un excel·lent llançament de falta, los jugadors de Queretes van fer l’únic gol del partit que supose un dels millors inicis de temporada que es recorden al municipi del Matarranya. De fet, durant la primera volta de la campanya, Cretense ha sumat un total de 19 punts de 27 possibles, lo que supose, segons l’entrenador del Cretense, Alfredo Fuster, “un autèntic èxit”.

Lo propi Alfredo Fuster va destacar que “la valoració de la primera volta és molt bona. És cert que hem jugat molts partits a casa, però els resultats s’han tret i ara cal mantindre-ho”. De fet, l’equip de Queretes se manté a la tercera posició empatat a 19 punts amb l’Alcorisa i a la segona volta tindrà sis partits a domicili. Però “l’equip està molt motivat i cada vegada que se surt al camp se diu que s’ha de guanyar”. Pel que fa al partit, Fuster va recordar que “a banda del vent que feie” l’equip se va trobar en un factor difícil de trencar com ere que “lo Torrecilla se va tancar molt enrere”. D’esta forma, “se van tindre ocasions de gol, però tampoc moltes. Lo gol va arribar d’una falta directa, i inclús amb lo vent a favor i el gol en contra, lo Torrecilla no es va tirar endavant. Van estar tancats a enrere a l’espera de que no els caigués una golejada”. A més, lo Polideportivo Cretense tindrà un important examen este cap de setmana. Les instal·lacions esportives de Queretes seran visitades pel Calanda, 4at classificat a la taula. Una nova victòria del Cretense suposarie una distància entre de 7 punts entre tots dos, un coixí molt important per afrontar les pròximes jornades.

Amb esta victòria, lo Cretense se manté a la tercera posició empatat a 19 punts amb l’Alcorisa. Per tant, un inici de lliga espectacular on només s’han cedit 8 punts, que són l’empat contra Castellseràs i les derrotes davant Teruel B i Calanda a domicili. Este cap de setmana, los de Queretes tindran l’ocasió de prendre’s esta venjança personal amb Calanda.