El Cinctorrà aplasta per 5 gols a 2 a un Xert que arribava invicte

comarquesnord.cat, Els Ports
» diumenge, 6 de novembre de 2011

El C.E. Cinctorrà aplastava totalment al Xert per 5 gols a 2, en un partit marcat per el vent i la pluja i que es disputava al Camp del Pla de Mig Ull. El Cinctorrà, que està atravessant un moment magnífic golejava a un Xert que arribava a Cinctorres com a segon classificat i sense haver perdut cap partit. Els de Dani Blanch van ser molt superiors al seu rival i demostraven una vegada més que el seu camp és un autèntic fortí.

Vent i pluja no van ser incovenients per a que l’equip de Dani Blanch passara per damunt d’un Xert invicte. Els visitants van demostrar ser un molt bon equip, però es van trobar amb un Cinctorrà inspiradissim i que atravessa un gran moment. Als 10 minuts els de Cinctorres marcarien el primer gol, obra d’Iván amb un llançament de falta amb moltissima potència i que es col·lava per l’escaire. El C.E. Cinctorrà amb el gol va passar a dominar la situació i el Xert intentava jugar el baló des del darrere, però el Cinctorrà robava el baló pressionant molt bé. Fruit de la pressió arribava el 2-0, marcat per Iván Roda. Gran partit dels porters, Diego del Cinctorrà i el del Xert que van parar molt durant els 90 minuts. El Xert no es rendiria i al minut 35 marcava el 2-1 en una jugada de molta qualitat. Però el Cinctorrà no es descomposava amb el gol visitant i al minut 40 Iván Roda en una gran jugada individual i amb un gran xut amb l’esquerra marcava creuant el baló junt al pal. Als darrers instants de la primera part arribaria la polèmica al Pla de Mig Ull. L’àrbitre anul·lava un gol incompressiblement a Alejandro que haguera suposat el 4-1 i poc després el Xert marcava el 3-2 amb el que acabava la primera part. Indignació al Mig Ull amb la decisió arbitral i el posterior gol del Xert.

A la segona part el C.E. Cinctorrà seria el gran dominador del joc i no va baixar els braços. Al minut 60 Hicham marcaria el 4-2 que portaria la tranquilitat a Cinctorres i el Xert ja es va desumflar un poc. De fet, els visitants no disposarien de cap ocasió de gol en tota la segona part. Ja cap al final es lesionaria greument un jugador del Xert que va haver de ser traslladat a l’hospital amb ambulància. Al minut 90 en una gran acció d’Albert Guardiola arribaria el 5-2 definitiu, marcat per un defensa en pròpia porta.

Al final, Cinctorrà 5 Xert 2, en un partit intens, amb molts gols, polèmica i moltes ocasions, que confirmen al Cinctorrà a la quarta posició de la classificació amb 17 punts. El proper diumenge visitaran al C.E. Els Ibarsos, equip que és líder amb 24 punts en 8 partits. Els Ibarsos pel moment ho ha guanyat absolutament tot.