El Cinctorrà demostra de nou el seu poder aquesta temporada mentre que el Morella i el Vilafranca es queden amb les ganes de victòria


comarquesnord.cat, Els Ports
» diumenge, 6 de novembre de 2011

La vuitena jornada de lliga aquesta temporada, la primera dins del mes de novembre, ha tingut resultats desiguals per als equips dels Ports. Mentre el Cinctorrà explotava l’alegria davant d’una ampla victòria, el Morella i el Vilafranca eren golejats pels seus respectius rivals.

El Morella, a la Primera Regional, s’enfrontava en aquesta ocasió al camp de la Fàbrica Giner front a l’Sporting Benicarló. L’equip del Maestrat, que lidera la classificació s’ha endut per davant a un Morella que venia de tres victòries consecutives i que no ha pogut repetir la gesta en aquesta ocasió. Fins a quatre gols li marcaven els rivals, mentre que només n’ha encertat u, deixant un 1-4 al marcador.

El Cinctorra s’ha destapat, una setmana més, com la sorpresa de la temporada, apallissant novament al rival. El segon classificat a la lliga, el C.E. Xert que a les passades temporades ha militat a la 1ª Regional i que també forma part del grup de favorits a l’ascens s’ha vist humiliat pels de Cinctorres al Pla del Mig Ull amb un vistòs 5-2.

Els de Vilafranca, que també es veien les cares a domicili amb un equip potent com és el Rossell, han tornat cap a Els Ports amb una derrota de 4-1. Els bons resultats que l’equip estava recollint es van frustar la setmana anterior al derbi front al Cinctorrà i els de Fernando Ibáñez no s’han recuperat encara.

» Resultats
» Morella 1-4 Sporting Benicarló
» Cinctorrà 5-2 Xert
» Rossell 4-1 Vilafranca

» Cròniques
» L’Sporting de Benicarló, líder, va tenir de suar per guanyar a Morella
» El Cinctorrà aplasta per 5 gols a 2 a un Xert que arribava invicte
» Massa resultat per al que es va veure al camp

» Fotogaleria
» Morella-Sporting Benicarló

Més informació: | |

1 comentari

  1. Xiqueeets! És Cinctorrà!! Amb C! Jeje!