L’Sporting de Benicarló, líder, va tenir de suar per guanyar a Morella

comarquesnord.cat, Els Ports
» diumenge, 6 de novembre de 2011

El Morella FC va fer suar al líder de la categoria, l’Sporting de Benicarló, per a que guanyara els tres punts a la Fàbrica de Giner. Els benicarlandos van demostrar que són un senyor equip cridat a poder pujar de categoria demostrant un nivell impressionant i guanyant amb autoritat 1-4. A pesar d’això, el partit va estar més equilibrat del que marca el resultat.

El partit va ser excel·lent. Ni el fort vent, ni el fred, ni la polèmica o les expulsions, van impedir als equips oferir un gran espectacle. El conjunt visitant va començar amb tot a favor, després d’avançar-se en el marcador amb sols 18 segons disputats. L’encontre es ficava costa amunt per a un Morella, que es va presentar amb les importants baixes de Jordi, Carni i Bellvís. Però els morellans tindrien en el primer tram uns bons minuts, apretant al rival i comptant amb alguna clara ocasió. Després d’una igualada primera part, que va finalitzar amb les expulsions de l’entrenador i delegat visitants, s’aplegava al descans.

A la represa, els dos conjunts es van deixar la pell al camp. L’Sporting es va quedar amb deu en el minut 61, per l’expulsió de Dani. Llavors, el Morella es va anar a dalt i va tenir l’empat en un mà a mà de Moles, que va salvar Moisés. Una parada decisiva, ja que un minut després, Héctor faria el 0-2 en rematar un centre des de la dreta. El conjunt local no es va desanimar i va tornar a la càrrega. Només cinc minuts després, Bonet va retallar distàncies, en una gran jugada col·lectiva i, poc després, va tenir l’empat en una rematada de cap que es va anar per poc. El partit estava obert, però el Sporting va tirar d’ofici. Va saber controlar-ho i rematar-ho en els últims minuts, en dues contres magnífiques. Els benicarlandos continuen així líders després de superar una dura prova a Morella.

Els morellans van fer el que van poder, però aquesta setmana la sort no va acompanyar. Destacar que va ser expulsat a la recta final l’entrenador local, Diego Boix. Els ànims es van calentar a la banqueta i a la graderia per una sèrie de comportaments provocatius d’algun membre del cos tècnic visitant. Uns fets aïllats, perquè van ser una minoria els que ho van causar.

Ara toca pensar en el proper partit, una cita molt important al camp del Peníscola, un dels rivals directes, pel que s’ha vist fins al moment, de cara a la permanència a la primera regional.