Pena-roja trau un punt (1-1) després de jugar més d’una hora amb un jugador menys

comarquesnord.cat, Matarranya
» diumenge, 06 de novembre de 2011

Pena-roja va sumar este cap de setmana un valuós punt a casa davant del Calanda (1-1) després de que el partit se li posés molt costa amunt. I és que al minut 30 de joc, l’àrbitre va interpretar penal en un xoc del porter del Pena-roja i un davanter del Calanda a l’àrea petita, decisió que va suposar l’expulsió per roja directa del porter local, penal i el gol visitant. Al minut 13, lo Pena-roja se va avançar al marcador amb un gol molt curiós de falta. A més, tot i jugar amb un jugador menys, los del Matarranya van anar pel partit i als últims minuts del partit van tindre tres ocasions de gol que hagueren suposat la victòria local. Al final, empat a gols entre Pena-roja i Calanda en un partit on los visitants van patir dos lesions i els locals van estar immensos en defensa.

Segons va destacar el primer entrenador del Pena-roja, José de Laris, “vam fer un partidàs. Vam fer un desplegament físic i de ganes que va suposar un partit molt bo”. Pel que fa a la jugada polèmica del partit, l’expulsió del porter titular, Laris va defensar que “la jugada no ere ni penal ni expulsió”, i per primera vegada en tota la temporada va reconèixer que els àrbitres “s’ho haurien de fer mirar”. Lo primer entrenador del Pena-roja se va mostrar molt content amb los seus jugadors, molt sòlids a la defensa i generant perill tot i jugar amb un home menys. De fet, “vam tindre 3 o 4 ocasions a la segona part que ens haguessin donat la victòria”. Laris també va afegir que “sóc un entrenador que m’agrade molt lo físic. Però inclús me van sorprendre els meus, perquè van fer un desplegament de llibre. Vaig veure un Pena-roja molt fort. Lo rival és molt bo, però el Pena-roja va estar immens”. Pel que fa al balanç de la primera volta, Laris va reconèixer que “ha estat molt positiva. S’han lluitat tots los partits de tu a tu i el Pena-roja ha fet un canvi molt bo. Los jugadors se creuen que poden guanyar a qualsevol rival”.

De cara a la pròxima jornada, Pena-roja rebrà el Valderrobres, on espere seguir amb esta bona ratxa de resultats i de desplegament futbolístic. Tot i això, partit gens fàcil per al Pena-roja, ja que a les baixes importants que arrossegue, cal tindre en compte també que el Valderrobres ha de guanyar sí o sí per aspirar a l’ascens. Amb este empat, lo Pena-roja se manté a la 5ena posició amb 14 punts.