L’Ajuntament de Cinctorres posa en marxa el Centre d’Atenció a la Gent Gran


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Cinctorres
» dilluns, 7 de novembre de 2011

L’Ajuntament de Cinctorres posa en marxa el Centre d’Atenció a la Gent Gran. Ja fa varis anys que el consistori va començar el projecte per tal de dotar el municipi en serveis semblants a una residència. En el primer moment es van acollir al programa Habitat Sènior de la Conselleria de Habitatge que es promocionava com la millor solució per a les poblacions menudes. No obstant, la Conselleria va abandonar el programa sense explicacions.

L’Ajuntament de Cinctorres ja havia portat endavant la major part de les obres, picant ajudes d’ací i d’allà. Poder comptar en instal·lacions que facilitaren el darrer tram de la vida sense sortir del poble era la finalitat. A dia d’avui les vivendes tutelades estan finalitzades i la gestió ja s’ha perfilat. L’Ajuntament de Cinctorres serà el gestor del centre amb capacitat per a 10 persones en les vivendes en règim residencial amb tots els serveis inclosos. Però a més s’afegeix una unitat de respir durant el dia, que compta en la col·laboració de l’Associació de Malalts d’Alzheimer de Castelló. Altres serveis complementaris que es portaran a terme des d’aquest centre són els tallers de memòria, estimulació cognitiva i psicomotricitat, així com el menjador.

Ara s’obri un temps d’informació per a conèixer quantes persones poden estar interessades en aquestos serveix, immediatament a continuació es buscarà el personal adient i es posaria en marxa el Centre. Tots aquells que estiguen interessats poden demanar informació a l’Ajuntament de Cinctorres.

Més informació: