Dijous comencen les obres d’asfaltat al polígon industrial de Morella


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Morella
» dimarts, 8 de novembre de 2011

A punt de començar ja les obres de millora de la xarxa viària del Polígon Industrial Les Casetes de Morella. Este dijous arranca la primera fase que servirà per tal de millorar la senyalització i l’asfalt de la principal zona industrial de la localitat.

Les actuacions començaran en la zona de l’entrada al complex i la primera fase arribarà fins la part on s’ubica la Cooperativa Comarcal Sant Antoni Abad. Es reparà l’asfalt, perjudicat pel continu pas de camions, així com les tapes del clavegueram que, amb el pas dels anys, s’han vist afectades.

En la seua segona fase, els treballs es traslladaran a la part superior del polígon, on es milloraran diferents problemes amb el ferm i amb la xarxa de clavegueram. Mentres es porten a terme les obres, es tallarà el pas per un dels dos carrils del vial, sense deixar impossibilitat el seu pas al complet.

En total, l’actuació tindrà un pressupost de 135.000 euros i es podrà dur a terme gràcies al conveni firmat per la Direcció General de Desenvolupament Industrial del Ministeri d’Indústria i la Mancomunitat de la Taula del Sénia. A més, també es destinaran part dels fons de compensació eòlica de l’AVEN.

Més informació: |