Els pressupostos de la Generalitat Valenciana per al 2012 s’obliden dels Ports, segons denuncia el diputat Oscar Tena


comarquesnord.cat, València
» dilluns, 7 de novembre de 2011

El pont per travessar el Bergantes a l’alçada de Sorita, és l’única acció a la comarca dels Ports que contemplen els pressupostos de la Generalitat Valenciana per a 2012. El diputat autonòmic, Oscar Tena, denuncia que una vegada més la Generalitat s’ha oblidat dels Ports. L’única partida que està pressupostada, 1’8 milions d’euros, ja ha estat en els darrers exercicis sense que s’hage fet efectiva fins els moments.

De fet es tracta del pont de Sorita, quina primera, i única pedra, es va col·locar en 2008. No apareixen els compromisos en carreteres, ni tampoc l’assignat i signat amb els pobles que conformen el Parc Natural de la Tinença. Per altra banda es rebaixa en un 60% la partida destinada als programes de creació de ocupació com el Pamer i d’altres.

El diputat socialista afirma que es presentaran mocions per tal de que es corregisca aquestos greus comptes per a la nostra comarca. Tena exigeix al govern de la Generalitat que sigue més consequent en els temps que corren i estalvie de les partides per publicitat, grans events, o televisió valenciana, però no en programes que generen ocupació, o infraestructures i serveis que son fonamentals.

Més informació: | |