El BLOC-Compromís diu, en un míting a Morella, que “PSOE i PP, han mostrat la seva forma de governar”



comarquesnord.cat, Morella
» dissabte, 12 de novembre de 2011

El candidat al congres dels diputats per Castelló del Bloc-Compromís, Roger Mira, va presentar a la Casa Ciurana de Morella les propostes d’aquesta formació nacionalista. “Dur una veu d’aquesta terra, d’obediència valenciana i que no té dependència de ningú”, és, segons Mira, l’objectiu de la formació. El candidat explicava els blocs en els que es basa el programa que volen defendre des de Madrid, i que, principalment passen per que es facilite l’accés al crèdit als emprenedors; “advocar per la creació d’una banca pública per a que no es continuen ofegant els xicotets empresaris, comerciants, o ramaders i agricultors”.

El candidat va estar acompanyat pel diputat autonòmic Josep Panella i pel secretari comarcal del Bloc-Compromís, Joan Manuel Ferrer. Panella afirmà que “les dos opcions, PSOE i PP, han mostrat la seva forma de governar: un a nivell d’Estat ha estat incapaç de fer una política d’esquerres. Per altra banda l’alternativa del Partit Popular, la coneixem pel com està governant a la Comunitat Valenciana deixant de pagar tothom”.

La proposta del BLOC, en la que ja ha estat treballant, és la dació en pagament de les hipoteques i, segons destacaven, una forma de governar que es base en el que el poble vol.

El secretari comarcal, J.M.Ferrer, va recalcar la importància que per aquesta formació tenen les terres de l’interior. El Bloc no descarta presentar en un futur candidatura a les municipals. Entretant volen posar la seva veu en temes importants per a la zona com el Parador de Turisme i la N-232.

Més informació: | | |