El corredor Ángel Vicioso explica a Vilafranca la seua experiència professional en el ciclisme


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Vilafranca
» dissabte, 12 de novembre de 2011

El Club Ciclista Picaio de Vilafranca, amb la promoció de Raúl Prades, va fer possible la presència a Vilafranca del corredor aragonès Ángel Vicioso. Va debutar com a ciclista professional el 1999 amb l’equip Kelme-Costa Blanca i ha passat per l’ONCE, el Liberty Seguros, Relax-Gam, l’alúmina, Andalusia-Cajasur i Androni Giocalotti. El proper any farà càrrec de les colors del Team Katusha.

Vicioso es va iniciar com a corredor amateur als 13 anys fins que va donar el salt a les competicions professionals de la mà del conegut corredor aragonès Fernando Escartín, un dels baluards de Kelme. En la seva explicació Vicioso va comentar anècdotes i incidències com a corredor. La xerrada va aplegar més de cinquanta aficionats al ciclisme i és que, a Vilafranca, hi ha una dilatada afició amb el club ciclista Picaio. Els presents van agrair la presència de Vicioso i la tasca de Raúl Prades, veí de Vilafranca que va fer possible la seva presència en el municipi.

Vicioso va comentar que “ara el ciclisme professional a Espanya es troba en el millor nivell de la història, perquè hi ha diversos corrredores capacitats per guanyar clàssiques, competicions i grans voltes. Potser estem vivint un moment de crisi en el ciclisme amateur, ja que molts pares orienten els seus fills cap a altres esports com el futbol, ja que consideren que la carretera els ofereix un gran risc”.

Més informació: