El Morella s’enfronta a un Peníscola que no coneix la victòria, mentre el potent Cinctorrà es medeix amb el líder i el Vilafranca baixa a La Jana


comarquesnord.cat, Els Ports
» dissabte, 12 de novembre de 2011

El Morella s’enfronta a un Peníscola que no coneix la victòria, mentre el potent Cinctorrà es medeix amb el líder i el Vilafranca baixa a La Jana. El Morella té un partit clau a la zona mitja-baixa de la classificació que enfronta a dos equips que van pujar junts l’any passat de 2ª Regional, mentre els de Cinctorres deuran demostrar la seua potència front als Ibarsos. Els de Vilafranca s’encaren amb un equip que s’ha desunflat en les darreres jornades

» FUTBOL 1ª REGIONAL
» 9ª JORNADA. A.C.D. PEÑÍSCOLA – MORELLA F.C.
» Dissabte 12 de Novembre. 17h. Camp BenedictoXIII.Peníscola

Partit clau a la zona mitja-baixa de la classificació que enfronta a dos equips que van pujar junts l’any passat de 2ª Regional. El Morella FC està dotzè amb 10 punts i el Peníscola penúltim amb només 2 i sense conèixer la victòria. Compromís important per la necessitat de punts que tenen els locals i la possibilitat per al Morella de no deixar-li opció de reaccionar i anar-se’n a molts punts. Diego Boix, entrenador del Morella recupera a Carni i Jordi, que van ser baixa el diumenge passat front al Sporting de Benicarló i te la baixa segura de Víctor per lesió. Dos equips que es coneixen molt bé després dels enfrontaments de les passades campanyes. Pareix que els locals tindran varies baixes per sanció i lesió i amb un bloc semblant al de la passada campanya però amb diferent entrenador.

» FUTBOL 2ª REGIONAL
» 9ª JORNADA. C.D. ELS IBARSOS – C.E. CINCTORRÀ
» Diumenge 13 Novembre, 16h. L’Olivar. Els Ibarsos

El C.E. Cinctorrà visita al líder de la 2ª Regional, el C.E. Els Ibarsos en partit que es juga al camp de l’Olivar. Difícil eixida per al ‘matagegants’ de la 2ª Regional i que porta tres victòries consecutives, davant el Rossell, el Vilafranca i el Xert. A casa no ha perdut cap punt i fora perdia a La Jana, guanyava a Vilafranca i empatava els altres dos partits. Per la seua banda Els Ibarsos ho ha guanyat tot (24 punts en 8 partits). El Cinctorrà no podrà comptar amb un dels seus defenses més en forma, Pau i sembla que la resta del planter estarà disponible. Un potent Els Ibarsos que manté el bloc de la passada temporada i al mateix entrenador i ha fitxat a 5 jugadors provinents d’equips de Preferent i 1ª Regional. Sense dubte, un dels partits més exigents de la temporada. Però…. al Cinctorrà se li dona molt bé aquest camp.

» 9ª JORNADA. C.F. LA JANA – C.F. VILAFRANCA
» Diumenge 13 Novembre, 16,30h. Camp ‘Les Cometes’. La Jana

El C.F. Vilafranca visita aquest diumenge el Camp de La Jana, conjunt que va començar molt bé la temporada però que ha baixat el seu rendiment a les darreres dues jornades en les que ha perdut. El Vilafranca continua amb el seu serial de partits molt complicats i després de perdre 4-1 a Rossell ara visita La Jana. El conjunt de Fernando Ibáñez es troba a l’onzena posició amb 7 punts mentre que La Jana està a la sisena posició amb 16. Marc serà baixa segura després de la lesió que patia a Rossell i que afecte al tendó rotulià i es preveu que puga ser baixa durant més d’un mes. Ibáñez recupera a Adrián Andrés que va ser baixa el diumenge passat per sanció i a Edo que estava mal i tampoc va jugar a Rossell. Per la seua banda el C.F. La Jana també compta amb alguna baixa important per sanció. Difícil eixida a un camp en el que els vilafranquins han puntuat en poques oportunitats.

» JUVENILS
Jornada 7 de competició a la 3ª Regional Juvenil. L’equip de Els Ports FC visita a l’Alcalà, en un desplaçament sempre exigent. Per la seua banda el CF Vilafranca, conjunt que tanca la classificació amb 0 punts tindrà una bona oportunitat davant el Meridiano de Greenwich al Camp del Serrito. El conjunt de Castelló, de nova creació porta 3 punts.

» C.F. ALCALÀ – ELS PORTS F.C.
» Alcalà , Dissabte 12 de Novembre, 17h.

» C.F. VILAFRANCA – MERIDIANO DE GREENWICH ‘B’
» Camp del Serrito. Vilafranca. Dissabte 12 de Novembre, 16h.

» CADETS I INFANTILS
Després del desplaçament amb derrotes al Camp de l’Almenara del passat diumenge, els equips cadet i infantil reben a l’Almassora ‘A’ al Camp del Pla de Mig Ull de Cinctorres amb la intenció de tornar a la senda de les victòries. En categoría cadet es tracta d’un difícil compromís ja que l’Almassora és el líder de la categoría, mentre que en categoría infantil l’equip es troba a la 3ª posició.

» CADETS. ELS PORTS F.C. – C.D. ALMAZORA ‘A’
» Camp Pla de Mig Ull. Cinctorres. Dissabte 12 de Novembre, 12h.

» INFANTILS. ELS PORTS F.C. – C.D. ALMAZORA ‘A’
» Camp Pla de Mig Ull. Cinctorres. Dissabte 12 de Novembre, 10,30 h.

» ALEVINS, BENJAMINS I PREBENJAMINS
» A les categoríes inferiors de Els Ports FC només es disputen 3 partits aquest cap de setmana. Els equips alevins i benjamins ‘B’ descansen, mentre que els ‘A’ jugaran ‘derbis’ a la Fàbrica de Giner front l’Alt Maestrat. Els més menuts, els prebenjamins tindran que matinar moltissim per a jugar el diumenge a Peníscola, ja que tenen previst el partit a les 9,30 hores.

» ALEVINS
» ELS PORTS ‘A’ – C.E. ALT MAESTRAT
» Camp Fàbrica de Giner. Morella. Dissabte 12 de Novembre a les 11 h.

» BENJAMINS
» ELS PORTS ‘A’ – C.E. ALT MAESTRAT
» Camp Fàbrica de Giner. Morella. Dissabte 12 de Novembre a les 12 h.

» PREBENJAMINS
» A.C.D. PEÑÍSCOLA – ELS PORTS F.C.
» Camp Benedicto XIII de Peníscola. Diumenge 13 de Novembre a les 9,30h.

» FRONTENNIS
Cap de setmana en el que es disputa la jornada 8 als campionats de Frontennis de la Federació Valenciana de Pilota. A la Divisió d’Honor, el Vilafranca ‘A’ visita a un dels conjunts més forts de la província de Castelló i amb més tradició, la Vilavella ‘A’, conjunt que la temporada anterior militiva a la Divisió Territorial. Difícil desplaçament que arriba en bon moment, ja que l’equip ocupa la 5ª posició amb 33 punts. A la 1ª Divisió Provincial, el Vilafranca ‘B’ després de descansar la setmana anterior rebrà a La Llosa al Frontó Municipal de Vilafranca.

» DIVISIÓ D’HONOR: Vilavella ‘A’-Vilafranca ‘A’. Dissabte, 16h. La Vilavella.
» 1ª DIVISIÓ PROVINCIAL: Vilafranca ‘B’ – La Llosa. Dissabte, 16h. Vilafranca.

» BÀSQUET
Nova jornada per als equips de bàsquet del C.B.F. Morella amb tres desplaçaments. El cadet, que la passada setmana perdia davant el Ros Casares visita el diumenge al Vila-real CB. Les infantils es desplaçen a terres valencianes com a líders de la categoría amb 4 victòries sobre 4 partits per enfrontar-se amb el Jovens l’Eliana. Finalment les alevins visiten en la jornada 3 de lliga a El Pilar.

» CADETS. VILA-REAL ‘A’ – C.B.F. MORELLA . Jornada 5.
» Vila-real. Diumenge 13 a les 12 h.

» INFANTILS. JOVENS L’ELIANA – C.B.F. MORELLA. Jornada 4.
» L’Eliana. Dissabte 12 a les 10,30h.

» ALEVINS. EL PILAR – C.B.F. MORELLA Jornada 3.
» València. Dissabte 12 a les 11h.

» TAEKWONDO ITF
» DISSABTE 12 NOVEMBRE, 16h. Exhibició de Taekwondo ITF al Centre Esportiu Jaume I de Morella amb la presència del Sabun Nim, Christian Oriolani i del Bosabon, Santiago Edeso.

» SENDERISME
» DIUMENGE 13 NOVEMBRE. 8,30h. Marxa senderista organitzada pel Centre Excursionista de Vilafranca a la ‘Serra de Bramaderas’ (Mosqueruela), recorrent els voltants del Pinar Ciego i per diferents zones del terme de Mosqueruela.

Més informació: | | | | | |