El Parador i la N-232, arguments dels populars contra l’actual govern en el míting electoral a Morella



comarquesnord.cat, Morella
» dissabte, 12 de novembre de 2011

El Partit Popular ha celebrat l’acte central de la campanya amb els candidats per Castelló. La Casa Ciurana de Morella ha sigut el lloc escollit pels populars per tal de portar a terme un acte on s’ha comptat amb la presència del número 1 del PP a Morella, Guillermo Sangüesa; l’adjunt a la presidència del Partit Popular, Javier Moliner; i de la candidata al congrés dels Diputats, Andrea Fabra. A la trobada han assistit desenes de simpatitzants i militants així com els alcaldes i portaveus del PP de les localitats de la comarca. L’encarregat d’obrir l’acte va ser el president local del partit, Guillermo Sangüesa.

Les intervencions les encetaria el portaveu del Partit Popular a Morella, Guillermo Sangüesa. Este feia un repàs de totes aquelles obres que han estat incloses dintre del programa del Partit Socialista i que no s’han portat a terme. Sangüesa menciona la nacional 232, el port de Querol o el Parador de Turisme.

Moliner va arremetre contra el PSOE al·legant que “mentre ells barallen pel que volen, que és ni més ni menys que salvar el seu partit, nosaltres sabem que mai es va aconseguir res barallant sinó treballant amb convicció. Ells no poden ser la solució quan són la clau del problema, i no anem a permetre ni una sola cortina de fum més, necessitem tots gestió, gestió i més gestió”.

“El proper 20 de novembre comença el canvi per sortir de la crisi, per retornar la il·lusió als espanyols i espanyoles, i per retornar a Espanya i a Castelló al lloc que es mereixen”, va concloure Moliner.

Tancava l’acte la candidata del Partit Popular al congrés dels diputats, Andrea Fabra. Estableix una comparativa entre els polítics del partit popular i els del partit socialista; entre el que ella considera una mala gestió dels recursos per part dels socialistes i una més que segura sortida de l’actual situació de la mà dels populars. Fabra va assenyalar que “aquest país necessita el canvi per abandonar el malson que estem vivint amb el govern socialista i retornar la confiança als espanyols. No es tracta solament de guanyar sinó de governar, de gestionar amb responsabilitat per generar oportunitats i aconseguir la recuperació econòmica. Junts anem a sumar un esforç per aconseguir un canvi que ja ha començat i retornar l’esperança als nostres ciutadans”.

» VÍDEO: Míting central del PP als Ports

Més informació: | | |