Intercanvi d’escoles de Taekwon-do a Morella amb la presència del mestre internacional V Dan Christian Oriolani


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Morella
» dissabte, 12 de novembre de 2011

El taekwon-do ha tornat a lluir al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I amb una classe mixta on s’han mesclat alumnes de diferents escoles de la Federació Nacional de taekwon-do ITF. També han participat els alumnes de l’escola de Morella, que cava vegada agafen més afició per este esport minoritari. Esta classe d’intercanvi, que fa de preparació per al proper torneig d’Espanya, ha comptat amb la presència del mestre internacional V Dan Christian Oriolani.

Des de Morella cada dia l’afició creix pel món del taekwon-do. Vora 15 alumnes s’entrenen dues vegades per setmana en este art marcial. L’encarregada d’impartir les classes és la professora Esther Altabás, natal de Cantavella.

El campionat d’Espanya a Girona, el propi campionat de la zona o les competicions que el proper any tindran lloc a Itàlia. El taekwon-do s’obri pas a poc a poc entra la resta dels esports, tenint cada vegada més presència a nivell nacional i internacional.

El taekwondo és un esport molt complet, no és sols per a defensa personal, ja que es treballen diferents parts del cos. Destaca la varietat i l’espectacularitat de les seues tècniques, sent actualment una de les arts marcials més conegudes.

Disciplina, respecte i molta coordinació. Amb la pràctica d’esta art marcial es milloren habilitats psicomotrius, així com d’altres afectives i socials.

Ni edat, ni sexe ni procedència. La pràctica d’este esport no fa cap tipus de distincions. Qualsevol que s’ho propose pot iniciar-se en el món del taekwon-do.

Més informació: