El Morella va meréixer més en un difícil camp com és el del Peníscola

comarquesnord.cat, Els Ports
» diumenge, 13 de novembre de 2011

Un gran Morella, en la majoria de trams del partit, va deixar escapar una possible victòria a Peníscola que l’hagués ficat en una posició més còmoda i hagués fet molt de mal al rival. Errades puntuals, no traduir el domini en ocasions clares i una decisió més que discutible de l’àrbitre van fer que el resultat final fóra un empat a tres gols. De totes formes, no es va perdre, es continua sumant i la imatge, junt al joc, són aspectes optimistes de cara al futur per tal d’aconseguir el repte de la permanència.

A l’igual que la darrera jornada, els morellans van eixir un tant adormits i els locals ho aprofitarien per als dos minuts marcar l’1-0. Un despiste defensiu l’aprofitaria un jugador local per marcar el primer gol de la vesprada. A partir d’aquell moment, el Morella va agafar la iniciativa i el Peníscola va jugar a remolc, minvat per vàries baixes en la defensa. Els morellans dominaven, tenien la pilota i sols faltava el gol. Van haver-hi vàries opcions, sobretot una de Moles als 10 minuts, fent-ho tot bé, excepte el remat final. Els visitants controlaven però sense ser incisius de cara a porta. El premi en forma de gol aplegaria als 28 minuts. Bona jugada en la que Bonet cediria a Mario que escorat a la línia de fons trauria una centrada bombejada que remataria Moles de cap. Era l’empat a un, just pel que s’estava veient, i pareixia més prop un altre gol del Morella. A partir del gol, minuts de luxe dels morellans, amb sols algun esglai dels locals, que pràcticament no van amenaçar el marc de Jero. Als 41 minuts aplegaria el 1-2, en un gol de Monfort després de diferents rebuigs per dalt de l’esfèric. Monfort aprofitaria la seua altura per marcar. Així s’aplegaria al descans, amb bones sensacions.

Durant el temps de descans, els locals van estar regant tot el seu camp, d’herba artificial, que estaria molt banyat a la represa, a pesar de fer una bona vesprada. El Morella va baixar el ritme al principi, possiblement per tal de mesurar forces. Els peniscolans tampoc van voler agafar la iniciativa i no crearien massa perill. Els morellans tindrien vàries opcions de fer l’1-3, però el següent gol seria local. Als 69 minuts, falta un tant dubtosa al limit de l’àrea que llançaria magistralment un jugador local. La pilota tocava a la creueta i el rebot aplegaria als peus d’un peniscolà que faria l’empat. Poc duraria l’alegria per als locals, ja que als dos minuts, Monfort remataria un córner de cap ficant el 2-3. Es ficaven molt bé les coses per al Morella. Però als 82 minuts, l’àrbitre beneficiaria clarament als locals. Amb el camp molt ràpid, es va produir un xoc dins de l’àrea entre Jero i un local. El porter morellà tocaria clarament la pilota i tot seguit es produïa el xoc. El col·legiat va deixar seguir la jugada i uns segons després, quan la defensa morellana havia tret la pilota de l’àrea, l’àrbitre senyalava el penal. Decisió molt dubtosa i polèmica que els locals no van desaprofitar, fent el 3-3- Restaven pocs minuts i el partit estava boig. Hagués pogut aplegar perfectament un gol per qualsevol dels dos costats, però el resultat ja no es mouria. Una llàstima, perquè el Morella va deixar una gran imatge i sols trauria un empat, havent merescut el triomf. El Peníscola haurà de millorar molt de cara a poder eixir de la zona baixa.

Els morellans estan tenint un bon rendiment a domicili i falta assegurar els partits de casa. El bagatge a domicili és de vuit punts, dos victòries, dos empats i sols una derrota, mentre que a casa s’han perdut tres partits i sols s’ha guanyat un. El dissabte, partit que s’avança per les eleccions generals, es tindrà l’oportunitat de buscar un triomf a la Fàbrica davant el complicat Traiguera.