La Penya Taurina de Vilafranca organitza una xerrada sobre les infermeries de bous al carrer


Etiquetes:



comarquesnord.cat,
» diumenge, 13 de novembre de 2011

Com son les infermeries de bous al carrer, quina és la seua funció, com s’analitzen i són tractades les ferides que allí s’atenen, de quin material es disposa, quines condicions han de complir…. Aquestes i moltes altres qüestions van ser exposades pel Dr. Ignacio Cisneros i l’infermer Vicente Vicent, membres de l’equip mèdic encarregat de la infermeria de bous al carrer a Vilafranca en una xerrada proposada per l’Associació Penya Taurina, entitat creada al municipi l’any 2010.

Tant Ignacio Cisneros com Vicente Vicent fa molts anys que s’encarreguen de les atencions sanitàries als bous al carrer a Vilafranca i formen part de l’equip del Dr. Gustavo Traver, metges de la Plaça de Bous de Castelló.

Primerament, Vicente Vicent explicava com són les infermeries de bous al carrer i com es treballa a elles. El Dr. Ignacio Cisneros, per la seua banda, explicava amb tota mena de detall quines són les cornades més freqüents a les infermeries de bous al carrer i com s’actua davant de les moltes situacions complicades amb les que es poden trobar. Primerament s’analitza la gravetat de les lesions i es valoren les possibles atencions a realitzar. Moltes vegades es tracta d’estabilitzar al pacient i traslladar-lo a l’Hospital.

Una interessant xerrada al voltant dels temes sanitaris i de les atencions a les infermeries de bous al carrer a càrrec de dos grans professionals com son Vicente Vicent i Ignacio Cisneros, amb una gran trajectòria a Vilafranca a les diferents festes taurines i que durant aquestos anys han atés 3 o 4 ferides sèries i importants a l’infermeria vilafranquina.

Més informació: