L’Aplec de Forcall ja comença a les xarxes socials


comarquesnord.cat, Forcall
» dimarts, 15 de novembre de 2011

Forcall, que recull el testimoni d’Herbers en l’organització de la festa comarca per excel·lència, comença ja el nou cicle aplequer. És “un any de treball intens, il.lusions, idees i reivindicacions que ens portarà a la celebració del XXXIV Aplec dels Ports” al juliol de 2012, segons s’apunta des de l’organització.

» 27, 28 i 29 de juliol
La festa, per a la que queden vuit mesos, s’ha obert a la participació mitjançant les xarses socials, una ferramenta que l’Aplec va fer seua fa tres edicions i que pretén animar els preparatius i les reivindicacions pròpies dels Ports a tot arreu. “Amb aquesta pàgina volem que ens feu arribar les vostres propostes i a través d’ella us mantindrem informats de l’evolució de l’organització de l’esdeveniment”, s’apunta des del Facebook.

L’Aplec de Forcall també ha obert un compte a twitter per a mantindre el contacte amb els aplequers de la comarca i de tot arreu. A més, en el perfil d’aquesta xarxa de microbloging, ja es donen les dates de celebració de la festa comarcal. L’Aplec de 2012 serà els dies 27, 28 i 29 de juliol.

Mitjançant haquets nous mitjans de comunicació amb els aplequers, la organització anuncia la celebració de la primera festa proaplec per al divendres 9 de desembre a Forcall amb l’actuació del Grup Revelación.

Més informació: |