El grup socialista de Vilafranca vota en contra de la moció de Compromís per a la confecció dels pressuposts

comarquesnord.cat . Vilafranca . dimarts, 15 de novembre de 2011 .
Etiquetes: , , ,

L’Ajuntament de Vilafranca celebrava aquest dilluns 14 de novembre el seu ple ordinari d’aquest mes, sent un dels més llargs que han tingut lloc al consistori vilafranquí als darrers anys. Primerament s’abordaven les qüestions referents a la zona industrial, com l’aprovació del plec de clàusules administratives que regulen l’alienació, el que regule la contractació i la modificació puntual nº13. Les mesures s’aprovaven per unanimitat.

La modificació de crèdit 139.3/2011 en la modalitat de suplement de crèdit i que serveix per a equilibrar les partides pressupostàries també eixia endavant per unanimitat.

A la sessió s’aprovava també l’ordenança fiscal reguladora de la taxa pel servei de recollida, transport i tractament dels residus sòlids urbans.

L’Alcalde de Vilafranca, Óscar donava compte de la VI Trobada de la Pedra en Sec celebrada a Vilafranca els dies 21, 22 i 23 d’octubre. A més, s’aprovaven les dates de les festes locals de Vilafranca per al 2012 que seran el 28 de maig i el 8 de setembre, ambdues relacionades amb la patrona,la Verge del Llosar.

Seguidament s’obria el torn de les mocions presentades pels diferents grups polítics. Plataforma per Vilafranca-Compromís presentava una moció per a la confecció dels pressupostos de l’Ajuntament per a l’any 2012, que no eixia avant ja que el grup socialista la va votar en contra.

El grup popular presentava també diferents mocions, relacionades amb el Polígon, encara que van acceptar les condicions presentades als primers punts i es donaven per satisfets amb les explicacions aportades per l’equip de Govern i altres referents al cementiri municipal i a diferents actuacions urbanes.

Amb el decrets d’Alcaldia i els precs i preguntes es tancava aquesta sessió del mes de Novembre a l’Ajuntament de Vilafranca.

Més informació: | | |