Morella albergarà el primer Màster Indoor de tennis aleví i infantil de la Comunitat Valenciana


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Morella
» dimecres, 16 de novembre de 2011

Morella serà la seu del primer Màster Indoor de tennis de la Comunitat Valenciana en les categories aleví i infantil. A més, este esdeveniment també serà el primer gran campionat d’este esport que se celebrarà a la localitat dels Ports. La cita tindrà lloc entre els dies 26 i 30 de desembre i comptarà amb els millors tennistes d’Espanya en les dos categories.

El regidor d’esports, Amadeu Bordàs, afirma que “és molt important que Morella es convertisca durant una setmana en la seu del primer Màster Indoor de tennis de la Comunitat Valenciana”. A més, destaca que “tindre unes instal·lacions adequades per a la pràctica de l’esport, fa que pugam acollir competicions tan importants com este Màster Indoor de tennis”. El Màster se celebrarà en el Centre Lúdic i Esportiu Jaume I, que s’adaptarà per a poder acollir el torneig.

El regidor explica que “realitzarem unes millores en la pista poliesportiva i l’acondicionarem per a albergar partits de tennis, tant durant la competició com quan finalitze el torneig”. A més, Bordàs ha agraït la col·laboració d’un veí de Morella que ha intemediat amb la Federació de Tennis de la Comunitat Valenciana, per a celebrar el torneig a la localitat. A més dels partits de tenis de competició, també destaca la programació d’un clinic per als joves de la localitat, en el que es podran entrenar amb alguns dels participants en el Màster. En total, participaran les tres millors raquetes de cada província de la Comunitat Valenciana en cada categoria, més altres tres invitats en cada una.

El sistema de competició serà el Round Robin, típic de les competicions de Màster de professionals. Dóna la casualitat que en la Federació de Tennis de la Comunitat Valenciana hi ha alguns dels millors esportistes en alevins i infantils de tot el país, que estaran en Morella disputant este primer “Màster de Tennis Ciutat de Morella”.

Més informació: |