S’està renovant la plaça del Cap de Vila de Cintorres


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Cinctorres
» dimecres, 16 de novembre de 2011

El pla de renovació urbana de Cinctorres continua amb l’obra que s’està executant actualment a a plaça del Cap de la Vila. L’adequació i posada en valor d’aquesta zona cèntrica del poble va començar fa tres anys amb la rehabilitació del tram de la plaça Sant Lluís fins a la plaça del Pou.

La segona fase, en la qual s’emmarquen les actuals obres, començava fa unes setmanes amb les actuacions en el carrer Verge de Gràcia que desemboca en la plaça Cap de la Vila. El pressupost d’aquest últim projecte de renovació ascendeix a prop de 108.000 euros, dels quals 40.000 són dels POYS del 2010, mentre que els restants 68.000 euros provenen dels fons de compensació eòlica.

L’actuació se centra en el canvi del paviment, introduint trams d’empedrat “li donen sabor al centre històric i ressalten aquesta part important de la localitat” destacava l’alcalde de Cinctorres, Antoni Ripollés. Per a realitzar l’obra, el primer edil indicava les dificultats que van tenir “fa tres anys vam poder escometre la primera fase de renovació, però fins ara no hem pogut executar la fase actual per falta de recursos”. S’espera que aquesta adequació finalitze abans que acabe l’any.
Segons apuntava Ripollés, ja tenen projectat com seguiran el pla de renovació urbana “la idea és enllaçar la plaça que ara està en obres amb la plaça de l’ajuntament, però serà complicat perquè veiem que els recursos seran limitats els pròxims anys com s’ha comprovat amb la retallada dels POYS o les poques ajudes que arriben de la Generalitat”.

Més informació: