Ximo Puig diu que “jo qualsevol decisió la prendre sempre pensant en Morella” respecte al seu futur com a diputat a Madrid



comarquesnord.cat, Morella
» dimecres, 16 de novembre de 2011

Ximo Puig ha concedit a nord · la televisió comarcal una entrevista abans de les eleccions generals del 20-N, comicis als que l’alcalde de Morella es presenta encapçalant la llista al Congrés dels Diputats de Madrid per la província de Castelló. A pesar de que totes les enquestes donen per guanyador, per una ampla majoria, al Partit Popular, tot fa pensar que el socialista morellà sí obtindrà l’escó a la capital.

Els dubtes sobre el seu futur es desvetllen amb la voluntat de compatibilitzar el càrrec d’alcalde a Morella amb la nova tasca al Congrés. “Evidentment durant estos anys he pogut compatibilitzar una presència en les Corts Valencianes i crec que en estos moments també pot ser possible”, diu en l’entrevista televisada. “Afortunadament, a més, ara des de Castelló en menys de 2 hores i 50 minuts es pot anar en tren a Madrid”, al que afegeix que “quan estava governant Aznar costava cinc hores”. “Jo crec que és possible perfectament, però en qualsevol cas, jo qualsevol decisió la prendre sempre pensant en Morella”.

D’aquesta manera, Ximo Puig es convertiria en el primer morellà que ocupa un escó al Congrés representant a la província de Castelló. Manuel Milian Mestre, en el seu dia, també va estar a la cambra baixa pel Partit Popular, però en el seu cas anava a la llista per Barcelona. “Que des de la comarca dels Ports tinguem una presència a les institucions és molt important. Jo crec que ara és molt positiu que l’alcalde de Vilafranca, Oscar Tena, siga diputat autonòmic, que jo siga, si els ciutadans ho volen, diputat a Madrid. La nostra comarca necessita visibilitzar-se en eixe sentit per tal de combatre tots eixos problemes greus que tenim”, diu Puig en l’entrevista.

La xerrada, amb la comunicadora de Els Ports Ràdio i de nord Anna Querol, també es tractaven altres problemàtiques de la comarca dels Ports i projectes pendents com la Nacional 232, l’atur o la polèmica Politica Agrària Comunitària.

Més informació: | | |