Mont-roig vol posar en marxa unes instal·lacions esportives amb gimnàs i rocòdrom


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Mont-roig
» dijous, 17 de novembre de 2011

L’Ajuntament de Mont-roig té previst oferir als seus veïns unes instal·lacions esportives que integron un tauler de rocòdrom per practicar l’escalada. Així ho va explicar l’alcalde del poble, Óscar Arrufat, qui va concretar que la zona esportiva del municipi “és l’últim en lo que hem treballat” des de l’ajuntament, unes instal·lacions que “des de fa molts anys s’han reivindicat a Mont-roig”, on “se volien cobrir algunes necessitats esportives”. D’esta forma, a la previsió de fer un gimnàs també s’hi sume l’oferiment d’un rocòdrom.

Concretament, i ja des de la passada legislatura, l’ajuntament de Mont-roig havie treballat amb molta il·lusió en lo seu pavelló i entorn educatiu i esportiu. En concret, se va començar en la urbanització de la zona escolar i la creació del jardí d’infància, al que se li va sumar després lo cobriment parcial del pavelló i la creació de dos sales. Per ara, encara no s’ha cobert del tot lo pavelló, i les dos sales, ja acabades, estan pendents d’acabar alguns retocs, com omplir-les dels aparells de gimnàstica i posar la calefacció.

En este sentit, i segons va concretar Arrufat, l’objectiu és que les instal·lacions estiguen en ple funcionament cap a finals d’any. Pel que fa a les sales, una d’elles estarà equipada pels aparells de gimnàs i el taulell per practicar escalada. L’altra sala, en canvi, se destinarà a activitats que ara mateix s’estan oferint al poble, com són la gimnàstica de manteniment o el karate de xiquets. Està previst també que esta sala de l’espai esportiu i educatiu se pugue destinar a altres activitats com balls de saló o la jota.

Més informació: