Mor una veïna de Calaceit en un accident de trànsit en el que únicament es va veure implicat el vehicle de la víctima


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Calaceit
» dijous, 17 de novembre de 2011

Maria Teresa Serrano Gimeno, de 60 anys, nascuda a Calaceit, va morir aquest dimecres per la tarde en un accident de trànsit en lo que únicament se va veure implicat lo vehicle de la víctima. Los fets van tindre lloc al voltant de les quatre de la tarde al quilòmetre 835,2 de la carretera N-420 al terme municipal d’Els Guiamets (Priorat). L’accident va ser produït per causes que s’estan investigant, si bé el turisme se’n va eixir de la via i es va precipitar per un terraplè.

Fins a la zona se van desplaçar sis dotacions dels Mossos d’Esquadra, dos de Bombers i una dels Sistema d’Emergències Mèdiques. A més, la circulació va quedar parcialment restringida durant gairebé un hora, reobrint-se el trànsit a les 16.45 hores.

Cal destacar que la víctima mortal ere la dona de l’actual alcalde de Calaceit, Josep Maria Salsench, amb lo qual feien habitualment lo trajecte on se va produir l’accident. De fet, la parella, que te dos filles, van residir a Tarragona fins que les passades eleccions Salsench va aconseguir l’alcaldia del municipi i la parella va decidir viure a cavall entre les dos poblacions. A més, cal destacar que la víctima de l’accident estave a punt d’obrir una botiga de productes típics del Matarranya a la plaça major del municipi. L’enterrament està previst per dijous.

Més informació: