Qui serà la Reina Ester a les festes del 53 Sexenni de Morella?


Etiquetes: , ,

D’ací un mes es coneixerà el Quadre Bíblic per al 53 Sexenni, amb la Reina Ester i la resta de personatges que l’acompanyen. Així ho afirmaven els nous membres del Gremi del Comerç del 53 Sexenni, que enguany inclou també Turisme en la seua nomenclatura per decisió unànime i per adaptar-se als nous temps. Els components del nou Gremi del Comerç i Turisme porten ja dos reunions organitzatives, una de les quals va servir per a fer el relleu amb l’anterior junta d’alets. En la darrera trobada aquest dimecres, es formalitzaven els diferents càrrecs amb Mari Carmen Segura de Carnisseria Segura com a presidenta; Miquel Vives de Formatgeria El Pastor com a vicepresident; Pepita Milián guia turística de Noverint com a secretària; Mónica Querol del Hotel El Cid de tresorera i Fernando Carceller de la Impremta Carceller com a enllaç.

Els primers passos dels nous alets s’ha centrat en l’actualització del cens d’establiments agremiats per tal de poder presentar les novetats i començar el pagament de les quotes. En aquest aspecte, s’ha tingut en compte els temps de crisi i tampoc variaran molt respecte al darrer Sexenni, mesura que també va prendre el Gremi de la Joventut. Entre els establiments que conformen el Gremi del Comerç i el Turisme estan les tendes i comerços, bars, restaurants, hotels o cases de turisme de Morella i el seu terme municipal.

La decisió a curt termini, que més expectació crea entre els veïns, és l’elecció del Quadre de les Heroïnes Bíbliques, sobretot qui serà la jove morellana que succeirà a Ángela Milián com a Reina Ester. També es coneixerà a David, que obrirà el grup al 53 Sexenni amb el nou gran cap de Goliat enganxat a un pal, així com a la resta del quadre al·legòric composat pels personatges deJudit, Jael, Maria, Abigail, Betsabé, Seforà, Raquel, Sara, Rebeca i Ruth. En un mes, segons anunciaven els alets, es coneixerà la notícia. El nou Quadre estarà composat per joves relacionades amb els agremiats del Gremi del Comerç i Turisme, encara que es podrien donar excepcions, fet poc probable. Una vegada el Gremi tinga les propostes ho comentaran a les seleccionades, així com al seleccionat per a David, per a que prenguen una decisió. Per altra banda, el nou Gremi també estrenarà a les properes festes sexennals un guió confeccionat d’un antic vestit de Reina Ester.

Més informació: | |