Art Matarranya donarà a conèixer als artistes dels notres pobles


comarquesnord.cat, Matarranya
» divendres, 18 de novembre de 2011

L’exposició Art Matarranya esta integrada per una petita mostra de la obra de un total de 28 artistes procedents de diferents municipis de la comarca.

“Són gent de pràcticament tots los pobles, som conscients que probablement no estiguen tots, però si que hi en son molts”, va explicar David Arrufat, tècnic de cultura de la Comarca del Matarranya. Cal destacar que la mostra es podrà veure en els tres espais del territori que habitualment programen exposicions, el Museu Joan Cabré de Calaceit, la Antiga Fàbrica Noguera de Beseit i el Castell de Valderrobres. El fet que les obres es reparteixin en tres espais diferents fa que els visitants puguin participar en el mateix nombre de inauguracions. Així, la primera inauguració es realitzarà aquest divendres a les 20.30 a la sala de les cavalleries del Castell de Valderobres, la segona tindrà lloc dissabte a les 18.00 de la tarde a la Antiga Fàbrica Noguera de Beseit i, finalment, la tercera apertura serà la de la mostra ubicada al Museu Joan Cabré de Calaceit que es realitzarà el pròxim dia 26 a les 19.30 de la tarda.

Les diferents exposicions es podran visitar en els horaris dels respectius espais museístics fins al pròxim 25 de febrer. Es a dir, que els interessats tindran gairebé tres mesos per a conèixer el treball dels artistes matarranyencs.

» Més notícies de cultura

Més informació: | | |