Diputació i Creu Roja Castelló continuaran impulsant projectes en matèria de joventut



comarquesnord.cat, Castelló
» divendres, 18 de novembre de 2011

El diputat provincial de Joventut, Pablo Roig, i el director provincial de Creu Roja Joventut a Castelló, Alejandro Meseguer, han mantingut una reunió de treball en la qual han abordat els principals projectes que vinculen a les dues institucions i aúnar esforços per donar resposta als principals assumptes que afecten a la infància i joventut a la província.

La diputació provincial col·labora des de fa anys amb l’entitat en el cofinançament d’alguns projectes que Creu Roja Joventut duu a terme. En l’actualitat una d’aquestes línies d’actuació són els projectes “Educació per a la pau i prevenció de conductes violentes” i “Participació juvenil. Promoció i participació del voluntariat jove en la vida associativa i institucional”.

El voluntariat de Creu Roja Joventut ha volgut donar a conèixer de primera mà els projectes que porta realitzant a la província de Castelló. A més, durant la reunió s’ha presentat la nova metodologia de Prevenció de Creu Roja i que ja s’ha començat a utilitzar.

El diputat provincial de Joventut, Pablo Roig, ha destacat “la total sintonia amb una de les institucions emblemàtiques en matèria de cooperació i de suport a projectes per i pels més joves. Des de la institució provincial ens sentim molt satisfets del resultat dels actuals projectes en comú i anem a seguir recolzant en els propers anys totes les activitats que es ve programant”.

Més informació: | | |