La VI Trobada de la Pedra en Sec no va suposar cap despesa per a Vilafranca


comarquesnord.cat, Vilafranca
» divendres, 18 de novembre de 2011

Al ple ordinari de novembre de l’Ajuntament de Vilafranca es donava compte de la VI Trobada de la Pedra en Sec celebrada al municipi durant els dies 21,22 i 23 d’octubre i que va ser considerada com a tot un èxit per part de la Coordinadora de la Pedra en Sec. Unes jornades en les que va destacar la qualitat i quantitat de comunicacions presentades i l’elevada participació amb més de 90 persones inscrites i vingudes des del País Valencià, Catalunya, Illes Balears, Aragó, França, Itàlia i com no de molts indrets de la comarca de Els Ports.

Econòmicament la VI Trobada de la Pedra en Sec celebrada a Vilafranca també va ser un èxit ja que no va suposar cap despesa per a les arques municipals i es va autofinançar amb les inscripcions dels participants. També és important comptar amb tanta gent vinguda de fora durant uns dies, ja que va repercutir en el comerç local i en els hotels, alberg i cases rurals.

Des de l’Associació ‘Tota Pedra fa Paret’, organitzadora d’aquesta VI Trobada de la Pedra en Sec s’ha pensat en fer una xerrada per explicar les conclussions d’aquest congrés i projectar els vídeos presentats a més de fer un resum de les ponències i de les comunicacions presentades per la gent de la comarca. L’acte tindrà lloc el dissabte 10 de desembre a les 19 hores, al Saló d’Actes de la Casa Social i en ell s’explicarà tot el que es va parlar a la Trobada i la repercusió que ha tingut per al municipi.

Vilafranca portava temps intentant organitzar la Trobada de Pedra en Sec, de caràcter bianual i que a les darreres edicions s’havia celebrat a llocs com Sitges o Palma de Mallorca. L’any 2013 es celebrarà la VII edició d’aquest congrés i ja es coneix que serà el municipi gironí de Les Preses, molt proper a Olot, l’organitzador de l’esdeveniment.

Més informació: |