Morella rep als participants en la Trobada Europea de Centres d’Ensenyança en Espanyol


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Morella
» divendres, 18 de novembre de 2011

Morella ha rebut avui la visita de nou participants en el II Trobada Europea de Centres d’Ensenyança en Espanyol, que s’ha celebrat esta setmana a València. Els visitants provenien de Japó, Estats Units i distints llocs d’Europa i han triat tres destins per a conéixer: Castella i Lleó, Madrid i Castelló.
Les tècniques de turisme han rebut als visitants al Portal de Sant Miquel i els han acompanyat pel municipi ensenyant-los els principals atractius de Morella. Així, han conegut el patrimoni monumental, les zones comercials, els palaus medievals, la Basílica Arxiprestal o el Convent de Sant Francesc.

La regidora de turisme, María Rallo, valora de forma positiva l’arribada d’estos visitants. A més, afirmava que “el turisme de congressos i el d’idiomes és molt important per a la nostra localitat”. Este tipus de turisme té repercussió econòmica en la localitat, tant si els congressos se celebren en el municipi, com si els seus participants decidixen visitar-la. Finalment, Rallo també destacava que “és important que visitants d’altres països coneguen Morella i puguen parlar de nosaltres en els seus llocs de procedència”.

La II Trobada Europea de Centres d’Ensenyança en Espanyol l’han organitzat l’Institut Cervantes i Turespanya, amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana.

Més informació: