Concert de ‘Dolces cançons’ a Vilafranca per Santa Cecília



comarquesnord.cat, Vilafranca
» dissabte, 19 de novembre de 2011

L’Associació musical vilafranquina ‘Dolces Cançons’ realitzava el seu concert de Santa Cecília aquest dissabte, omplint-se totalment de públic la Sala Carles Pons de la Casa de Cultura. Es tractava del primer concert d’aquesta formació musical per honorar a la patrona dels músics, després d’haver actuat a Vilafranca dues vegades a l’estiu.

‘Dolces Cançons’ assaja totes les setmanes a la Casa de Cultura i compta amb un variat repertori que interpreta valsos, havaneres i molts altres estils musicals. El repertori d’aquest concert al Novembre va ser semblant al de l’estiu, encara que incorporant tres o quatres temes nous.

La formació que dirigeix el vilafranquí Héctor Sancho compta amb un grup de 20 persones aproximadament. Ha hagut alguna baixa per diferents qüestions, encara que també s’ha produit alguna nova incorporació.

A més, el propi director de ‘Dolçes Cançons’ també dona classes de guitarra a diferents nivell i alguns dels seus alumnes passen posteriorment a formar part del grup.

Fins i tot ‘Dolces Cançons’ es planteja la possibilitat d’actuar a altres municipis de la zona si sortira algun concert.

El públic de Vilafranca que va assistir al concert de Santa Cecília de ‘Dolces Cançons’ va eixir de la Sala Carles Pons molt satisfet amb l’actuació d’un grup que cada vegada compta amb més adeptes.

» VÍDEO: Concert de Dolces Cançons a Vilafranca per Santa Cecília

Més informació: | |