El Morella avança a dissabte l’encontre front al combatiu Traiguera mentre que Vilafranca i Cinctorrà intentarar guanyar el 20N


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Els Ports
» dissabte, 19 de novembre de 2011

El Morella avança a dissabte l’encontre front al combatiu Traiguera mentre que Vilafranca i Cinctorrà intentarar guanyar el 20N. El C.E. Cinctorrà torna al seu fortí del ‘Pla de Mig Ull’ després de caure derrotat al camp del líder, Els Ibarsos, mentre que el Vilafranca rep aquest diumenge la visita del segon classificat, el Xert que després de moltes temporades a 1ª Regional torna a ser favorit a l’ascens

» FUTBOL 1ª REGIONAL
» 10ª JORNADA. MORELLA F.C. – C.F. TRAIGUERA
» Dissabte 19 de Novembre. Fàbrica de Giner. 18,30h.

El sempre combatiu Traiguera visita el dissabte el Camp de la Fàbrica de Giner en un encontre complicat per al Morella. Els del Baix Maestrat ocupen la segona posició de la classificació i compten amb gran bloc. El Morella arriba a la cita després d’empatar a 3 gols al camp del Peníscola i mirarà de puntuar per seguir fora dels llocs de descens. Partit exigent davant d’un Traiguera que ha guanyat 6 partits, ha empatat 1 i ha perdut 2. Diego Boix, entrenador del Morella FC te la baixa segura de Mario per sanció i també la de Carles per lesió, encara que podria recuperar a Víctor. El partit entre morellans i traiguerins s’avança a la vesprada del dissabte.

» FUTBOL 2ª REGIONAL
» 10ª JORNADA. C.E. CINCTORRÀ – R.C. SALSADELLA
» Diumenge 20 Novembre. Camp Pla de Mig Ull. 16 h.

El C.E. Cinctorrà torna al seu fortí del ‘Pla de Mig Ull’ després de caure derrotat al camp del líder, Els Ibarsos. L’equip de Dani Blanch espera derrotar a un rival que aprofitava la derrota cinctorrana per superar-lo a la classificació. Encontre entre dos conjunts que estan atravessant un gran moment. El Cinctorrà al seu camp no ha perdut cap punt en el que portem de temporada i l’any anterior només va perdre un partit i davant del campió de lliga. El C.E. Cinctorrà recupera a Pau, que es perdia el partit de Els Ibarsos per lesió i té la baixa de Dani Artola, que es lesionava al minut 5 de la primera part el diumenge passat. El Cinctorrà lluitarà per tornar a superar al R.C. Salsadella.

» 10ª JORNADA. C.F. VILAFRANCA – C.E. XERT
» Diumenge 20 Novembre. Camp El Serrito. 16h.

El C.F. Vilafranca rep aquest diumenge la visita del segon classificat, el C.E. Xert. L’equip del Baix Maestrat, després de moltes temporades a 1ª Regional ha baixat a 2ª i és un dels màxims favorits a l’ascens. A més fa moltes temporades que aquestos dos conjunts no s’enfronten en partit de lliga. El C.F. Vilafranca presenta dues baixes per lesió en aquest partit, Marc (amb una lesió al genoll de llarga duració) i Adrián Andrés, que es lesionava al turmell diumenge passat a La Jana. El C.F. Vilafranca està atravessant el tram més dur del calendari ja que ha jugat contra el Rossell i La Jana seguits fora de casa i ara rep al Xert. La jornada següent visitarà al líder Els Ibarsos. L’encontre davant el Xert es presenta com a molt difícil per als vilafranquins que intentaran donar una alegria a l’afició del Serrito.

» JUVENILS
En categoría juvenil, Els Ports FC i el Vilafranca afronten la jornada 8 de la competició. Els Ports rep al líder Torreblanca al Camp de la Fàbrica de Giner i el Vilafranca, que el dissabte passat aconseguia la primera victòria de la temporada visita al Peníscola que es el nou cuer de la 3ª Regional Juvenil.

» ELS PORTS F.C. – C.F. TORREBLANCA
» Camp Fàbrica de Giner. Morella , Dissabte 19 de Novembre, 15,30h.

» A.C.D. PENÍSCOLA – C.F. VILAFRANCA
» Camp Benedicto XIII. Peníscola. Dissabte 19 de Novembre, 16h.

» CADETS I INFANTILS
Cadets i infantils visiten al Segorbe ‘A’ el dissabte pel matí. El cadet aconseguia empatar a 2 front al líder Almassora mentre que l’infantil perdia 1-3 a casa. En aquest nou desplaçament els equips de Els Ports intentaran puntuar al camp del Segorbe, equip que va per damunt a les classificacions tant d’una com de l’altra categoria.

» CADETS. C.D. SEGORBE ‘A’ – ELS PORTS F.C.
» Camp de Segorbe. Dissabte 19 de Novembre, 12,15h.

» INFANTILS. C.D. SEGORBE ‘A’ – ELS PORTS F.C.
» Camp de Segorbe. Dissabte 19 de Novembre, 10,30 h.

» ALEVINS, BENJAMINS I PREBENJAMINS
Alevins, benjamins i prebenjamins afronten una nova jornada de lliga amb el descans per a l’equip aleví ‘B’. Els alevins ‘A’ juguen a casa, mentre que uns benjamins juguen a casa i els altres fora. Els prebenjamins disputaran el seu partit a Forcall front el Càlig.

» ALEVINS
» PLAYAS ALCOSSEBRE – ELS PORTS ‘A’
» Camp d’Alcossebre Dissabte 19 de Novembre a les 12 h.

» BENJAMINS
» C.E. ALCOSSEBRE – ELS PORTS ‘A’
» Camp d’Alcossebre. Dissabte 19 de Novembre a les 11h.

» ELS PORTS ‘B’ – VINARÒS ‘C’
» Camp del Serrito. Vilafranca. Dissabte 19 de Novembre a les 12h.

» PREBENJAMINS
» ELS PORTS F.C. – CÀLIG C.F.
» Camp de Forcall. Diumenge 20 de Novembre a les 11h.

» FRONTENNIS
Arriba la jornada 9 de lliga a les competicions oficials de Frontennis de la Comunitat Valenciana. A la Divisió d’Honor el Vilafranca ‘A’ rep la visita de l’Almassora després de caure 3-0 a la Vilavella. Els vilafranquins son sisens amb 36 punts. Per la seua banda el Vilafranca ‘B’, a la 1ª Divisió Provincial visita al Vilavella ‘B’ ocupant l’onzena posició de la classificació amb la intenció d’aconseguir un resultat positiu que li ajude a pujar posicions a la classificació.

» DIVISIÓ D’HONOR: Vilafranca ‘A’ – Almassora. Dissabte, 16h. Vilafranca
» 1ª DIVISIÓ PROVINCIAL: Vilavella ‘B’ – Vilafranca ‘B’. Dissabte, 16h. Vilavella

» BÀSQUET
» Per primera vegada en la temporada els quatre equips del C.B.F. Morella tenen compromís de competició oficial aquesta jornada, encara que el partit de cadets entre el C.B.F. Morella i el C.B. Castelló s’ha aplaçat al dimecres 23 de Novembre. Les infantils intentaran seguir amb la seua ratxa de triomfs a Morella i les alevins també juguen a casa. Cal destacar que les benjamins disputen el primer partit de la temporada al Torneig del Patronat de Castelló.

» CADETS. C.B.F. MORELLA – C.B. CASTELLÓ. Jornada 6.
» Centre Esportiu Jaume I. Morella. Dimecres 23 a les 19 h.

» INFANTILS.C.B.F. MORELLA – BENIBÀSQUET BM. Jornada 5.
» Centre Esportiu Jaume I. Morella. Diumenge 20 a les 12h.

» ALEVINS. C.B.F. MORELLA – C.D. SAGRADO CORAZÓN Jornada 4.
» Centre Esportiu Jaume I. Morella. Dissabte 20 a les 10h.

» BENJAMINS. C.B.F. MORELLA – ONDA
» Castelló. Dissabte 20 a les 12h.

Més informació: