Just empat del Morella front al segon classificat, el Traiguera

comarquesnord.cat, Els Ports
» diumenge, 20 de novembre de 2011

El Morella FC tornava a sumar un punt, empatant per segona setmana consecutiva. Un punt positiu perquè es va traure davant un gran equip com el Traiguera, segon classificat. Vist el vist, el resultat va ser just amb diferents trams del partit per a cada equip.

L’encontre es va avançar al dissabte i no es va veure afectat per les fortes precipitacions registrades el diumenge. Tot i això, l’encontre va estar passat per aigua. El camp estava molt humit i ràpid, i per alguns moments va ploure però en no massa intensitat. Els morellans van eixir en ganes i quan sols es portaven dos minuts de partit Pau obriria la llauna rematant de cap dins de l’àrea. Canviava la dinàmica dels darrers partits en els que el Morella rebia un gol del rival només començar com el dia de l’Sporting o a Peníscola. Però poc va durar l’alegria. Als cinc minuts, errada defensiva, agafava la pilota un atacant rival que no s’ho va pensar dues vegades i marcaria des de fora de l’àrea un golás que es colaria per l’escaire de la porteria defesa per Jero, que no va poder fer res. El partit es ficava en empat i agarraria una tònica d’equilibri i igualtat amb poques ocasions clares de gol. Els locals tindrien alguna opció i van protestar un possible penal. Als 32 minuts, el Traiguera es ficaria per primera vegada per davant en un xut de falta de fora de l’àrea que es va colar per baix a la porteria. La velocitat per l’aigua i la potència del xut van ser claus per a que Jero aplegara a tocar la pilota però no poguera aturar-la. Fins al descans van haver-hi vàries aproximacions però sense canvis en el marcador.

A la represa, el Morella no donava sensació de canvi per poder superar el resultat advers, a pesar d’una gran ocasió de Jordi als 3 minuts que per poc no es va convertir en un dels gols de la temporada. Passaven els minuts i la situació estava equilibrada. El Morella despertaria després de que als 62 minuts Jero aturés un 1 contra 1 que hagués suposat l’1-3. A partir d’aquell moment, els locals junt al recolzament del públic, van anar clarament a per l’empat. Els visitants aguantaven el resultat i el Morella anava comptant amb diverses ocasions i aproximacions. El premi aplegaria als 74 minuts amb de nou Pau rematant un córner i marcant el 2-2. Bogeria en els jugadors i el públic en un partit que no pintava massa bé davant el segon classificat. Curiós que en els dos darrers encontres els dos centrals que han jugat de titulars davant Peníscola i Traiguera, Monfort i Pau, han sigut autors de dos gols. Monfort faria dos gols de cap a Peníscola i Pau dos gols de cap al Traiguera.

A partir del gol, va donar la sensació que els dos equips donaven per bo l’empat, encara que als darrers minuts van ser els visitants els que més van apretar. El Morella ben posicionat va saber controlar la situació. El més negatiu, l’expulsió de Jordi quasi al final al rebre la segona groga per protestar. L’àrbitre tancava així una mala vesprada en la que no va afectar al marcador, però va deixar enfadats als dos conjunts. Repartiment just de punts i un Morella que continua sumant però encara a la zona baixa, al límit de la zona de descens. De totes formes, està la classificació molt apretada. El proper rival serà La Pobla a domicili.