LA FALSA: “Més Amparo… més Sexenni”

Joan Carles Marcobal . 20 de novembre de 2011 .
Etiquetes: , ,

No m’ha estat gens difícil triar el titular d’avui, espero no rebre una demanda de Javier Andrés per plagi (això em faltaria). Per cert, aquest periodista -una de les illetes de dignitat al periodisme castellonenc- ha estat dels pocs del seu col·lectiu que ha mostrat el seu recolzament amb Amparo Panadero davant dels atacs d’un personatge innombrable.

Curiosa i sospitosament el periodisme castellonenc s’ha callat d’una manera covarda davant dels atacs d’un determinat polític a una companya de professió. On queda la solidaritat entre periodistes? Déu ens guarde de mossegar la mà que ens dóna de menjar, allà ells amb la seua dignitat si els en queda. Que aquell personatge es clave amb Amparo m’afecta prou perquè és amiga. M’afecta més si ho fa amb ella per no tenir la gallardia d’enfrontar-se al cònjuge. Què li anem a fer si Cupido ho ha volgut així? A Amparo, que no combrega amb rodes de molí, li he llegit coses que no les hagués escrit potser un candidat al Parlament perquè és una persona implicada i compromesa amb diferents causes dignes de ser reconegudes.

De l’article, el que ja me fot sobre manera és que ataque el Sexenni, una commemoració que està per damunt d’Amparo, d’un ajuntament i del personatge firmant. No he escoltat mai a cap responsable polític de la comarca dels Ports desacreditar la Magdalena castellonenca. Respectem, per favor! I si, con diu Javier Andrés, el problema és Morella… que s’ho faiguen mirar.

Més informació: | |