Tots volien jugar menys l’àrbitre i el Vilafranca-Xert es suspén al minut 49

comarquesnord.cat, Els Ports
» diumenge, 20 de novembre de 2011

El C.F. Vilafranca i el C.E. Xert no s’enfrontaven en competició oficial des de fa més d’una dècada i el partit d’aquesta jornada 10 de la 2ªRegional va estar gafat des del primer moment i s’acabaria suspenent al minut 4 de la segona part.

Per primera, Mohamed Amzaz, àrbitre de l’encontre patia un accident de circulació a la CV-15 al terme d’Ares del Maestrat sense conseqüències afortunadament per a la seua integritat física, però que li impedia dirigir l’encontre. Des del Col·legi d’Àrbitres es dessignava d’urgència a Sergio Flores com a substitut i tal vegada haguera estat millor que es quedara a casa. Cap a les 5 de la vesprada s’iniciava el partit al Serrito. A Vilafranca va estar plovent tot el dia i també en la jornada del dissabte i el camp vilafranquí es trobava en bones condicions però un tant embassat a la parcel·la central. Cal afegir que el camp del Serrito continua tenint problemes d’il·luminació i per si fora poc una de les torres elèctriques s’avariava instants abans de començar el partit. Massa problemes per a la vesprada futbolística a Vilafranca. Tot feia indicar que aquest partit no s’acabaria….. i així va ser.

Els 49 minuts que el Vilafranca i el Xert van jugar al Camp del Serrito van ser de luxe. Dos equips que van anar a per totes des del primer moment i que malgrat la gran diferència existent a la classificació ( Vilafranca, 13è amb 7 punts i el Xert 2on amb 22 ) van oferir un bonic espectacle en el terreny de joc amb aigua. El Xert demostraria la seua gran qualitat i planter des del primer minut i al minut 3 Barba amb un potent xut des de la frontal estavellava el baló a la creueta de la porteria vilafranquina. Poc després, al minut 9 arribaria el 0-1 en una jugada de molt mala fortuna per al Vilafranca al eixir el porter Adrián a tapar un baló escorat i el davanter del Xert s’avançava i després de molts rebots la defensa del Vilafranca s’el acabava introduïnt en la seua porteria.

El desgraciat gol no va minvar els ànims del Vilafranca, que va plantar cara en tot moment al seu rival. Fins i tot, l’entrenador del Xert va felicitar al Vilafranca pels 49 minuts de partit en els que va donar molta feina al seu rival. Els vilafranquins van arribar amb perill a la porteria del Xert amb un incisiu Jordi que intentava crear perill i Pablo Tena que recuperava balons continuament al centre del camp. Per la dreta, Pablo Prades també intentava superar al seu marcador del Xert. El Vilafranca, molt ben posicionat aconseguia frenar a un Xert que buscava la porteria d’Adrián en balons llargs als seus davanters. El camp no estava per a floritures. ‘Chapeau’ per a Vilafranca i Xert que oferien un bonic i disputat partit en un camp amb aigua i jugat amb una esportivitat encomiable.

Al descans, la llum era la que era i sembla que el partit es podia jugar. Vilafranca i Xert tenien clar que si, però l’arbitre sembla que no tant. Al minut 4 de la segona part, Sergio Flores, amb la mateixa llum que al descans però plovent amb força decidia suspendre el partit davant les protestes dels jugadors i delegats dels dos equips i del públic del Serrito. En fi…..

Els 41 minuts que queden de partit es jugaran el 8 de Desembre a les 16,30 hores, després de l’acord al que arribaven el Vilafranca i el Xert. El partit es reprendrà amb treta de porteria per al conjunt visitant.