Victòria del Cinctorrà davant un rival directe com és el Salsadella

comarquesnord.cat, Els Ports
» diumenge, 20 de novembre de 2011

Més que tres punts els que va sumar el CE Cinctorrà en el seu partit davant el R.C. Salsadella, ja que es tracta d’un dels rivals directes en aquestos moments en la part mitja-alta de la classificació. La victòria permet al conjunt de Dani Blanch avançar de nou al Salsadella a la classificació i situar-se en quart lloc en un partit trepidant que acabava 4-3 després de que el Cinctorrà anara guanyant per 4 gols a 1 i patira dues expulsions que li van complicar molt la vida a la recta final de l’encontre. El veterà davanter de la Salsadella, Ximo ( autor dels tres gols del seu equip ) va apretar moltissim als de Cinctorres.

Partit marcat pel mal oratge amb el camp pesat i enfangat, encara que va ploure poc durant els 90 minuts de l’encontre. Enfront, el Salsadella, rival difícil i que està realitzant també una molt bona temprada. Al minut 13 Alejandro amb un potent xut amb cama esquerra i després d’una gran acció individual marcava un golàs. Era l’1-0. Molta lluita i poc futbol després d’aquest gol i moltes accions al centre del camp. L’àrbitre, prou mal col·locat a moltes de les jugades també es convertia en un altra adversitat que s’afegia a les que ja oferia el terreny del Pla de Mig Ull. Al minut 40 en una jugada d’estratègia, Fran rematava de cap al primer pal marcant el 2-0, resultat amb el que acabava la primera part amb molta alegria al camp cinctorrà. Tal vegada massa premi el 2-0 pel que s’havia vist al terreny de joc.

A la segona part pareixia que arribava la sentència amb el 3-0. Gran jugada d’Andreu al minut 50 en la que cedia el baló a Iván Roda per a que a porta buida marcara el 3-0. Amb aquest marcador el Salsadella realitzaria un canvi que revolucionaria el partit entrant Ximo al terreny de joc, ja que al primer baló que tocava forçava un penal que ell mateixa materialitzava en el 3-1 al minut 57. El Cinctorrà continuaria amb el seu joc i al 63 David Temprado marcaria de bolea el 4-1, un gran gol per tornar a donar una tranquil·litat que seria relativa.

Però el partit per al Cinctorrà es complicaria moltissim a la recta final. Al minut 68 novament Ximo marcava el 4-2 i poc després el Cinctorrà patiria l’expulsió de Rubén i es quedava en inferioritat numèrica. L’àrbitre va perdre els papers a la recta final de l’encontre i el Salsadella marcava novament per mediació de Ximo al minut 78, situant el que seria definitiu 4-3 al marcador.

Poc després l’equip de Dani Blanch patia una segona expulsió, la d’Hicham per desconsideració a l’àrbitre i el Salsadella va apretar moltissim per tal d’empatar. Els de Cinctorres es van defensar bé i al final acabarien guanyant el partit per 4 gols a 3.