Albiol: “Els resultats electorals han deixat clar que EUPV és l’alternativa d’esquerres al bipartidisme a les comarques del nord”


Etiquetes: , ,


comarquesnord.cat, Castelló
» dilluns, 21 de novembre de 2011

La diputada autonòmica d’EUPV, Marina Albiol, considera que EUPV ha obtingut un bon resultat a les comarques del nord amb 15641 vots, més del doble que a les anteriors eleccions del 2008. “Som la tercera força a les nostres comarques, gràcies a tots i totes els que han confiat en nosaltres”, recalca.
La diputada assegura estar molt satisfeta amb els resultats electorals recollits per las seua formació política el passat diumenge 20 de novembre, “Esquerra Unida s’ha convertit en la tercera força política de Castelló, la nostra formació s’ha consolidat com l’alternativa d’esquerres a les polítiques de retalls del PP i del PSOE i ens dóna força per continuar defensant els drets dels treballadors i treballadores amenaçats pel neoliberalisme”.

La parlamentària d’esquerres agraeix a tots els ciutadans i ciutadanes de les comarques del nord que han votat a la coalició d’EUPV-EV i han mostrat el seu recolzament a l’única opció d’esquerres que ha fet front a les polítiques de Zapatero i lluitarà contra les polítiques de retalls que emprarà el Partit Popular de Rajoy. “Han sigut 15641 els que han confiat en nosaltres, més del doble dels que ho van fer al 2008, la gent ha comprés que l’única garantia d’esquerres era una Izquierda Unida forta al congrés dels diputats”, argumenta.

Albiol també té paraules per criticar la injusta llei electoral que llasta als partits minoritaris i que impedeix que la realitat social siga representada al parlament tal i com és. “Esquerra Unida continuarà lluitant per aprofundir en la democràcia, tocada per una llei electoral que margina a determinats votants i zones”, assegura Albiol.

La diputada finalitza argumentant que aquests resultats han sigut possible gràcies a un gran esforç col·lectiu, de desenes de militants i simpatitzants, que han treballat de valent per fer arribar les propostes d’EUPV a la ciutadania. “Els 15641 vots d’EUPV a Castelló s’ha sumat als de la resta de l’estat i han contribuït a crear un grup parlamentari d’esquerres potent al Congrés, que farà front a les previsibles mesures retalladores del partit guanyador, el Partit Popular”.

Més informació: | |