Guillermo Sangüesa (PP): “D’haver sigut unes eleccions locals, el diputat provincial pels Ports seria per al PP”


comarquesnord.cat, Morella
» dilluns, 21 de novembre de 2011

El líder del PP de Morella, Guillermo Sangüesa ha valorat aquest dilluns a Els Ports Ràdio el resultat del seu partit a les eleccions generals del 20-N, on la formació ha guanyat amb claretat al conjunt de la comarca, a pesar de que a Morella el PSOE de Ximo Puig ha aconseguit millors resultats pel que fa al Congrés dels Diputats.

Sangüesa, en declaracions a la ràdio comarcal, ha dit que “obviament, des del Partit Popular, els resultats a Morella els qualifiquem de bons”, al que ha afegit que “portant-ho a nivell comarcal, la victòria del PP a la comarca, només pot ser qualificada com a positiva”.

“Hi ha que fer dues valoracions”, apunta el popular, “una per al Congrès dels Diputats, on el Partit Socialista ha aconseguit la victòria, el que és normal al donar-s’hi la circumstància que Ximo Puig encapçalava la llista i entenc que ha sigut únicament per aquest motiu”, el que argumenta apuntant la valoració al Senat, on “s’ha imposat el PP també a Morella”.

“D’haver sigut unes eleccions locals i municipals, el diputat provincial pels Ports seria per al PP”, conclou Sangüesa

Més informació: | | |

/span> comentaris

  1. I si foren locals, Sangüesa tornaria a ser el líder de l’oposició, sempre i quan li deixaren els seus companya eixe lloc…

  2. ¿Y si me hubiera tocado la lotería? ¿Y si fuera hijo de Bill Gatess’ ¿Y si no fuera tan torpe?