El Grup de Dones de Vilafranca organitza un curs d’adorns de tardor i nadal



comarquesnord.cat, Vilafranca
» dimecres, 23 de novembre de 2011

El Grup de Dones de Vilafranca ha dedicat un dels seus cursos habituals en aquesta època de l’any als ‘Adorns de Tardor i Nadal’ en unes classes que estan sent impartides per María Teresa Vidal de Flors i Regals. L’activitat compta amb un grup de 20 persones que es reunien dissabte a l’antic Centre de Salud de Vilafranca per participar en una primera sessió dedicada a la tardor. La segona, que es realitzarà aquest proper dissabte es centrarà sobretot en el Nadal.

Com a elements decoratius dedicats a la tardor es triava un realitzat amb castanyes i que emula en certa manera a un xicotet arbre de nadal. Per fer-lo s’utilitzava com a base un pot de vidre i després amb una malla es subjectaven els fruits secs i s’aconseguia donar-li la forma d’arbre.

L’objectiu d’aquestes jornades ‘Adorns de Tardor i Nadal’ tracta d’aconseguir bonics adorns per a les vivendes amb recursos fàcils d’aconseguir i que no suposen cap despesa important. Amb coses senzilles es poden aconseguir grans resultats decoratius.

La segona de les classes, prevista per al dissabte 26 es centrarà en la decoració nadalenca i servirà per a posar el punt i final a aquesta activitat organitzada pel Grup de Dones de Vilafranca.

» VÍDEO: Les dones de Vilafranca aprenen a fer adorns florals nadalencs

Més informació: | |