El Grup de Dones de Vilafranca renova la meitat de la seua junta

comarquesnord.cat . Vilafranca . dijous, 24 de novembre de 2011 .
Etiquetes: ,

Com cada any al mes de Novembre, l’associació ‘Grup de Dones de Vilafranca’ celebrava les seues eleccions per substituir a la meitat de la Junta Directiva. Les votacions tenien lloc el passat divendres 18 de Novembre al Saló d’Actes de la Casa Social i ja es coneix el resultat de les cinc dones de Vilafranca que han estat escollides. Es tracta de Marisol Andrés, María Losar García, María Teresa Guimerà, María Pilar Gargallo i Maribel Ortí. Com a suplents han estat escollides Angelina Colomer i Pilar Monferrer.

Les cinc escollides passaran a formar part de la Junta Directiva del Grup de Dones al mes de Gener, unint-se a les altres cinc membres de l’equip directiu que continuaran un any més i que eren escollides l’any 2010, Clara Barreda, Angelita Andrés, María Isabel Monfort, Rosa María Aznar i Virginia Colom. Per la seua banda abandonaran la junta Ana Casanova, Nieves Palomo, Rafaela Fabregat, Rosa Mª Bayo i Mª Carmen Monferrer que ja han complit amb els dos anys de mandat al Grup de Dones de Vilafranca.

A les properes setmanes, la Junta Directiva del Grup de Dones de Vilafranca farà una Junta de Sòcies al Saló d’Actes de la Casa Social per donar a conèixer el resultat de les votacions i presentar a les noves membres de la Junta, així com realitzar un balanç del que ha estat l’activitat de l’associació durant el 2011. Cursets, viatges i excursions, exposicions, les activitats del 8 de Març o la participació a la Fira de la Magdalena han estat algunes de les propostes realitzades pel Grup de Dones de Vilafranca.

Més informació: |