El morellà “Zeus Grup” es reuneix de nou en un concert


Etiquetes: , ,


comarquesnord.cat, Morella
» dijous, 24 de novembre de 2011

Representaven molt bé l’art en la música de la nostra zona, van ser pioners en la formació d’un grup consolidat que allargaria la seua història durant molts anys. El Grup Zeus era una formació morellana que omplia locals de festes, amb el seu bon fer, amb els escassos recursos amb els quals van començar el seu camí en el món de la música. Ismael Gasulla va formar l’any 1984 l’anomenat Grup Zeus i durant una dècada, fins 1994, oferia actuacions per diferents indrets. Qui no recorda algun cartell amb els components d’este grup en la façana de Casa Pere? En eixe moment, els components eren Sergio Segura com a bateria; Víctor Ramia com a baixista; Andrés Gimenez (Jumy) com a guitarrista solista i cantant; Jesús Ortí al teclat i a les veus; i Ismael Gasulla en la guitarra rítmica i també com a cantant. Més endavant, cap a l’any 1990 el grup decideix incorporar una veu femenina a l’orquestra, que tindria molt d’èxit sobretot entre el públic masculí. Ivana Ripollés donaria molta marxa al grup; la seua simpatia, el bon fer i les seues dots vocals li donarien un punt molt interessant a un grup que ampliava les seues expectatives.

L’any 1995 es va decidir portar a terme un canvi de nom, així com una ampliació de components i d’equip. En eixe moment passen a ser l’Orquestra Calibra, de la qual Ismael deixa de formar part a finals del 1996.

Este cap de setmana, el mític Grup Zeus tornarà a reunir-se en una trobada molt especial que tindrà lloc al recinte de la Pèrgola de Castelló. La millor música dels 60, 70 i 80 de la mà d’un total de 16 grups de tota la província. Les seues veus i la seua música farà recordar temps passats, moments especials. El dissabte 26 de novembre des de les 6 de la vesprada i fins les 3 de la matinada, diferents grups de música, amb representació morellana de la mà del grup Zeus, actuaran de forma gratuïta per a tots els públic. Des de nord intentarem colar-nos en alguns dels assajos que el grup esta fent a Morella. A vore si en properes edicions podem mostrar-los als Zeus en plena acció 28 anys després de la seua formació.

Més informació: | |