El PSPV-PSOE mostra la seva indignació pel desastre del sistema financer valencià



comarquesnord.cat, Morella
» dimecres, 23 d’octubre de 2011

L’executiva del PSPV-PSOE de Morella s’ha reunit aquest dijous per analitzar els resultats electorals obtinguts en el municipi. A més, en la trobada es van abordar altres temes que afecten al Partit Socialista o a la societat morellana en general.

El secretari general del PSPV-PSOE de Morella, Josep Bordàs, ha volgut agrair als veïns de Morella “el suport tan important que han concedit a la candidatura del PSPV-PSOE, que ha sumat el tercer millor resultat de la seva història en unes generals”. En aquest sentit, el socialista també ha agraït a “els veïns de Morella i de la comarca la seva assistència al míting de final de campanya del PSPV-PSOE de Castelló” i considera que “els votants socialistes no s’han equivocat, perquè nosaltres defensem una eixida conjunta de la crisi i la defensa de l’Estat del Benestar”. Bordàs explicava que “en una situació complicada, el PSOE ha obtingut el 30% dels vots a nivell nacional. Si som capaços de reflexionar sobre el succeït i armar una bona alternativa, amb nous discursos i noves direccions, tornarem a ser el partit més fort”.

El secretari general també ha destacat la campanya que ha realitzat el morellà Ximo Puig a la província de Castelló. Segons indica, “molts mitjans de comunicació han aplaudit la capacitat de treball del nostre alcalde, que ha demostrat realitzat una gran campanya i els resultats de la qual estan per sobre de la mitjana nacional dels aconseguits pel PSOE”.

En un altre ordre de qüestions, el PSPV-PSOE de Morella vol mostrar la seva indignació per la situació a la qual han portat els dirigents del Partit Popular a les caixes valencianes. El secretari general de l’agrupació afirma que “el PP ha deixat caure el sistema financer valencià i això afecta als morellans i morellanes”. A més, el PSPV de Morella considera “intolerable” la pensió que rebrà l’ex president de la Generalitat, expresident del Banc de València, exvicepresident de Bankia i president de Bancaixa, José Luis Olivas. D’aquesta manera, Josep Bordàs exigeix a Olivas “que no cobre aquests 2,9 milions d’euros anuals en concepte de pensió, que apareix avui en els mitjans de comunicació, i que els destine a la Generalitat perquè pugui fer front al seu desorbitat deute. Així, entre altres coses podria pagar els més d’1,3 milions d’euros que l’administració autonòmica deu als morellans”.

Més informació: | | |

1 comentari

  1. El equipo del derroxe!!

    Més preocupar-se per pagar als proveidors de Morella i menys tonteries. Es veritat que la Generalitat deu a l’ajuntament i te que pagar-ho. Així ho crec. Però crec que lo que deu l’ajuntament als proveidors supera (i molt) a la xifra que deu la Generalitat

    Per cert, els resultats de Ximo són els pitjors del PSOE en la província en molt de temps. Segur que ell no te res a vore, veritat??

    Per cert Sr.Ulldemolins. A Culla encara l’esperen. O és vosté dels que ni està ni se li espera??