Zeus Grup assaja el concert que oferiran a Castelló el dissabte 26


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Morella
» dijous, 24 de novembre de 2011

Han passat al voltant de 27 anys de la formació del grup, però estos músics tenen el mateix ritme i la mateixa marxa que en els seus inicis. El Zeus Grup, després orquestra Calibra, ha tornat a passar llargues hores d’assajos junts. Han afinat els seus instruments, han tret les partitures que tant van fer ballar a joves i no tant joves i s’han posat a preparar el concert que oferiran el proper dissabte dia 26 a Castelló.

Reunir-se no ha sigut tasca fàcil. Cadascun dels components tenen les seues vides per separat i també la seua feina. Però una ocasió com la que se’ls ha presentat, no es podia deixar passar. Per eixe motiu, tots els Zeus originals tornaran a oferir una actuació 17 anys després de la darrera.

El repertori constarà d’un conjunt de cançons que s’allargaran durant mitja hora. Zeus Grup ha optat per clàssics de sempre, d’eixos que per més anys que passen, sempre sonen en els locals de festa.

Hores d’assajos, vesprades junts de nou i les mateixes ganes de sempre. El Zeus Grup ha tornat a reviure uns anys que recorden amb nostàlgia.

Encara que ja no amb Zeus, la major part d’els components continuen vinculats a la música, directa o indirectament.

Sergio Segura com a bateria; Víctor Ramia com a baixista; Andrés Jiménez (Jimy) com a guitarrista solista i cantant; Jesús Ortí al teclat i a les veus; i Ismael Gasulla en la guitarra rítmica i també com a cantant i Ivana Ripollés com a vocalista femenina. Els companyarà a la percussió José Ramón Carbó (Sastre) del mític grup Ymanes, precursor de Zeus en la música de grups morellans.

Aquells que vulguen tornar a vore als Zeus damunt d’un escenari junt a altres 15 grups, tenen una cita este dissabte a partir de les 6 de la vesprada a la Pèrgola de Castelló.

» VÍDEO: Ens colem a l’assaig pel retorn de Zeus Grup

Més informació: |