Los artistes del Matarranya seran los protagonistes del segon Matarranya Connecta


comarquesnord.cat, Matarranya
» divendres, 25 de novembre de 2011

Lo pròxim dimarts, 29 de novembre, se celebrarà la segona edició de ‘Matarranya Connecta’, un programa emès en directe a través d’internet, que esta ocasió, versarà sobre l’art, lo turisme i les relacions que poden establir-se entre tots dos. ‘Matarranya Connecta’ és una activitat més, dins del Taller Participatiu per a la promoció dels centres d’oci i culturals del Matarranya que es celebre dos cops l’any a la comarca del Matarranya.

Este taller participatiu té com a objectiu donar a conèixer els recursos turístics a tots los sectors que estan implicats en la dinamització turística de la comarca del Matarranya, com són los hostalers, restauradors, propietaris d’apartaments i habitatges de turisme rural, responsables de les oficines de turisme i de centres d’interpretació. En esta ocasió, lo taller estarà dedicat a donar a conèixer lo projecte ‘Art Matarranya’, que està present en tres espais de la comarca: lo Castell de Valderrobres, la sala d’exposicions de l’Antiga Fàbrica Noguera de Beseit i el Museu Juan Cabré de Calaceit.

‘Matarranya Connecta’ tindrà un format de debat. A la taula estaran asseguts representants del món empresarial i turístic, així com artistes participants del projecte col·lectiu ‘Art Matarranya’ i persones vinculades amb la cultura i la comarca del Matarranya. Al llarg de la tertúlia se tractaran temes de debat com què és l’exposició Art Matarranya, lo Matarranya i la seua gent com a font d’inspiració i pau, l’experiència del ‘Matarranya desconegut’ a la casa Amatller de Barcelona, la comercialització a través d’Internet i art i turisme, unió creativa i fruit de noves oportunitats, entre altres.

Los assistents al debat podran aportar la seua experiència personal i professional. En este sentit, lo públic podrà seguir el programa en directe de dos formes, bé al saló de Plens del Consell Comarcal del Matarranya a Valderrobres o bé a través d’Internet. A més, podran realitzar les seues aportacions en directe, a través de twitter, al hastag # matarranya20, i al compte de Twitter @ artmatarranya. Lo
programa començarà a les 22:00 hores, des de la seu comarcal del Matarranya a Valderrobres, i finalitzarà a les 23:30 hores. Es podrà seguir en directe per Internet, des de qualsevol part del món.

Més informació: | |