Ximo Puig recull l’acta de diputat a Madrid per Castelló, sent el primer morellà en la democràcia que ho aconsegueix


comarquesnord.cat, Castelló
» divendres, 25 de novembre de 2011

El diputat electe Ximo Puig ha confirmat, durant l’acte en que ha recollit a Castelló l’acta que l’acredita com a Diputat el compromís dels representants socials en les Corts Generals triats diumenge passat de “defensar de forma ferma i permanent els interessos generals de Castelló perquè tots puguem eixir junts de la crisi sense que ningú es quedi enrere”.

En aquest sentit, Puig ha recordat que “ho vam dir en la campanya electoral i contínua sent absolutament vigent en tots els seus aspectes. Pensem que els gairebé 90.000 castellonencs que ens van votar no es van equivocar perquè aquest programa és el que vol que sortim de la crisis junts; que no hi hagi copago, que no hi hagi retallades en l’Estat de Benestar i hi hagi possibilitats reals de crear ocupació i para això és important fer una Europa més forta i no agenollar-se davant la senyora Merkel”.

El diputat electe, que fa història al convertir-se en el primer morellà que trepitja el Congrés dels Diputats de Madrid representant a la província de Castelló, ha recordat que “el nostre programa té força i capacitat suficient i, encara que acceptem que la majoria de ciutadans ens ha situat en l’oposició, això no va a impedir que treballem en favor de tots els castellonencs”. Cal recordar que el també morellà Manuel Milian Mestre va ser escollit diputat en el seu moment, però en aquest cas per la província de Barcelona.

Puig, durant l’acte al que no s’han presentat Manuel Cervera ni Andrea Fabra, ha afirmat que els dos diputats i el senador “anem a tenir una vinculació directa amb tots els ciutadans, a través de les xarxes socials, de l’oficina parlamentària i estem oberts a qualsevol suggeriment i iniciativa que vulguin fer-nos arribar”. Puig ha volgut destacar que “anem a representar a tots, ens hagin votat o no, però, fonamentalment a aquells que solament tenen en el partit socialista la veu que els defensi”.

Finalment, ha insistit a centrar el seu compromís en la defensa d’aquelles qüestions que “considerem justes com és la ferma oposició al copago sanitari que, amb prou feines uns dies després de les eleccions, ja s’està anunciant en algunes comunitats”. A més, ha afegit, els socialistes “considerem que la crisi no es pot utilitzar com a pretext per augmentar les desigualtats i molt menys per deixar a la seva sort a els qui no poden pagar-se una educació de qualitat o rebre una sanitat universal i gratuïta. I aquesta és una qüestió que no solament interessa als gairebé 90.000 ciutadans i ciutadanes que ens han recolzat en Castelló, sinó al conjunt de la societat”.

Més informació: | | | |