El Vilafranca visita al líder Els Ibarsos, el Cinctorrà s’enfronta amb el Césped La Plana i el Morella baixa a La Pobla Tornesa


comarquesnord.cat, Els Ports
» dissabte, 26 de novembre de 2011

El Vilafranca visita al líder Els Ibarsos, el Cinctorrà s’enfronta amb el Césped La Plana i el Morella baixa a La Pobla Tornesa, entre altres cites esportives del cap de setmana

» FUTBOL 1ª REGIONAL
» 11ª JORNADA. C.D. LA POBLA – MORELLA F.C.
» Diumenge 26 de Novembre. Camp de La Pobla. 15,30h.

El Morella visita aquest diumenge el camp de La Pobla Tornesa, equip que acaba de pujar de 2ª Regional i que al principi de temporada semblava candidat al descens però que està ratllant per damunt del previst. El Morella ve d’empatar a 2 a casa contra el Traiguera i continua estant fora dels llocs de descens, intentant aproximar-se a la zona tranquil·la de la classificació. Diego Boix no podrà comptar amb Jordi, lesionat i recupera a Marc Bellvís que feia dues setmanes que no estava amb l’equip. Bona oportunitat per intentar traure un resultat positiu fora de casa.

» FUTBOL 2ª REGIONAL
» 11ª JORNADA. CÉSPED LA PLANA B. – C.E. CINCTORRÀ
» Dissabte 25 Novembre. Camp de Benlloch. 16h.

El dissabte per la vesprada, el C.E. Cinctorrà visita al Césped La Plana Benlloch, rival directe entre els equips perseguidors del C.E. Els Ibarsos i el C.E. Xert, primer i segon classificat. Els de Cinctorres, imparables a casa intentaran aconseguir la victòria al camp de Benlloch i desfer-se d’un equip prou irregular, que es capaç d’aconseguir grans victòries o de perdre front al darrer classificat a casa. Dani Blanch, entrenador del C.E. Cinctorrà no podrà compta amb Hicham i Rubén sancionats, Guillermo i Dani Artola ( lesionats ) i el porter Cristian Franz per motius personals. Malgrat les baixes, l’entrenador del C.E. Cinctorrà podrà completar la convocatòria.

» 11ª JORNADA. C.E. ELS IBARSOS – C.F. VILAFRANCA
» Diumenge 26 Novembre. Camp de l’Olivar. 15,30h.

El C.F. Vilafranca visita al líder, el C.E. Els Ibarsos. Desplaçament molt difícil ja que Els Ibarsos és un equip que suma els seus partits per victòries i és actualment, el màxim favorit per intentar pujar a la 1ª Regional. El C.F. Vilafranca ve de donar molt bona imatge davant el C.E. Xert en el partit que no es va acabar el passat diumenge i que es reprendrà el dijous 8 de Desembre. Fernando Ibáñez continua tenint el dubte de Adrián Andrés, lesionat fa quinze dies al Camp de La Jana i pel que sembla la resta de la plantilla podria estar en condicions, exepte Marc amb una lesió al genoll des de fa vàries setmanes. Si el Vilafranca puntua a Els Ibarsos serà la gran sorpresa de la jornada, donat el gran moment de l’equip local.

» JUVENILS
Nova jornada a la 3ª Regional Juvenil en la que Els Ports FC visita el camp del Benicense després d’haver empatat a casa front al líder Torreblanca, equip que no havia perdut cap punt fins ara. Per la seua banda el Vilafranca rep a un altre equip de la part baixa de la classificació, el Cabanes, després d’aconseguir dues victòries consecutives.
» A.C.D. BENICENSE – ELS PORTS F.C.
» Camp de Benicàssim. Benicàssim. Dissabte a les 18,30h.

» C.F. VILAFRANCA – C.D. CABANES
» Camp del Serrito. Vilafranca. Dissabte a les 16h.

» CADETS I INFANTILS
Després de perdre tots dos partits a Segorbe, els cadets i infantils de Els Ports FC intentaran millorar els seu rendiment d’aquestes setmanes a casa, on s’enfrontaran amb el Burriana ‘B’. Potser aquest enfrontament una bona oportunitat per intentar tornar a la ‘senda’ de les victòries.
» CADETS. ELS PORTS F.C. – BURRIANA ‘B’
» Camp del Pla de Mig Ull. Cinctorres. Dissabte a les 10,30 h.

» INFANTILS. ELS PORTS F.C. – BURRIANA ‘B’
» Camp del Pla de Mig Ull. Cinctorres. Dissabte a les 12h.

» ALEVINS, BENJAMINS I PREBENJAMINS
» Alevins, benjamins i prebenjamins disputen una nova jornada de lliga aquest cap de setmana. Alevins ‘A’ i Benjamins ‘A’ no tenen partit en aquesta ocasió. Els ‘B’ jugaran al camp del Torreblanca. Per la seua banda els prebenjamins visitaran el camp del Futur 09 Vinaròs, equip invicte en aquestos moments.

» ALEVINS.
» C.F. TORREBLANCA – ELS PORTS F.C. ‘B’
» Camp de Torreblanca. Diumenge a les 11,30h.

» BENJAMINS.
» C.F. TORREBLANCA – ELS PORTS F.C. ‘B’
» Camp de Torreblanca. Dissabte a les 10,30h.

» PREBENJAMINS.

» C.F. FUTUR 09 VINARÒS – ELS PORTS F.C.
» Camp de Vinaròs. Dissabte a les 11,30h.

» FRONTENNIS
Els dos equips de frontennis de Vilafranca disputaran aquest dissabte la jornada 10 de lliga. A la Divisió d’Honor, el Vilafranca ‘A’ visita la canxa del Ribesalbes, mentre que a la 1ª Divisió Provincial, el Vilafranca ‘B’ rep a l’Almassora ‘B’ amb la intenció de seguir amb la bona línia de resultats a casa.

» DIVISIÓ D’HONOR: Ribesalbes – Vilafranca ‘A’. Dissabte, 16h. Ribesalbes
» 1ª DIVISIÓ PROVINCIAL: Vilafranca ‘B’ – Almassora ‘B’. Dissabte 16. Vilafranca

» BÀSQUET
Cap de setmana de desplaçaments a València per als equips del C.B.F. Morella, que en categoria cadet, infantil i aleví visiten a l’Alboraya, El Pilar i Ros Casares respectivament. Recordar també que el partit aplaçat entre el C.B.F. Morella cadet i el C.B. Castelló es jugarà el dimecres 30 de Novembre a les 19 hores.

» CADETS. C.B. ALBORAYA – C.B.F. MORELLA . Jornada 7.
» Alboraya. Dissabte a les 12,30 h.

» C.B.F. MORELLA – C.B. CASTELLÓ
» Centre Esportiu Jaume I de Morella. Dimecres 30 a les 19h.

» INFANTILS.C.B. EL PILAR – C.B.F. MORELLA Jornada 6.
» València. Dissabte a les 11h.

» ALEVINS. ROS CASARES – C.B.F. MORELLA Jornada 5.
» València. Dissabte a les 17h.

» BENJAMINS. C.B.F. MORELLA – ONDA
» Castelló. Dissabte 20 a les 12h.

Més informació: |