La Mestre Candel li dóna la benvinguda a un nou músic de Forcall



comarquesnord.cat, Forcall
» dissabte, 26 de novembre de 2011

El dissabte, la Mestre Candel va tenir un dels actes més emocionants del cap de setmana. Precisament, no va ser a Morella, sinó a Forcall. Aquest any s’ha incorporat un músic nou de la localitat, Óscar Viñals, i la Banda va decidir anar a arreplegar-lo in situ a la seua casa. Va ser una ocasió molt especial, ja que era la primera ocasió que la banda arreplegava a un nou músic fora de Morella. Actualment, la Mestre Candel compta amb tres forcallans a les seues files.

El grup aplegaria un poc tard de l’hora prevista en autobús, ja que abans van fer l’arreplegada dels nous músics de Morella.

A Forcall van causar expectació, ja que poques vegades actua una banda a la localitat i menys en clau de festa com ho va fer la Mestre Candel aquest dissabte. A més, al ser Santa Cecília, els músics estaven molt animats i, fins i tot, alguns van canviar la indumentària habitual i es van atrevir a disfressar-se amb faldes o gorros i sombreros de tot tipus.

La Plaça Major va ser el punt de partida de la cercavila que van realitzar els músics. Primerament, ben formats, oferien el pas-doble España Cañi.

Tot seguit, els músics de la Banda de Morella amb molt d’ambient festiu anirien pels diferents carrers de la localitat interpretant diferents peces com Tercio de Quites o Petrel entre d’altres, contagiant l’alegria única de la celebració de Santa Cecília.

Més informació: | | |

/span> comentaris

  1. José Vicente Castel enllaç al seu comentari

    Hi ha que dir que no ere la primera volta que la Banda baixava a Forcall a recollir nous musics,fa pocs anys vam anar a buscar a Ana Cabó Homedes

  2. José Vicente Castel enllaç al seu comentari

    http://www.youtube.com/watch?v=APlblbgLMkI&feature=related

  3. José Vicente Castel enllaç al seu comentari

    Perdó me he equivocat este es el bó,de l’altra volta que vam estar
    http://www.youtube.com/watch?v=2E9EWXxyF-I