West Side Story o El Jorobado de Notre Dame al concert de Santa Cecília la Mestre Candel



comarquesnord.cat, Morella
» dissabte, 26 de novembre de 2011

L’Associació Musical Mestre Candel de Morella ha celebrat aquest cap de setmana la festa de la patrona dels músics, Santa Cecília, i ho ha fet en unes jornades completes i en les que s’ho han passat d’allò més bé. El primer dels actes centrals de la festa tenia lloc al Teatre Municipal amb el tradicional concert de Santa Cecília.

En aquesta actuació que van comptar amb una bona presència de públic, la banda oferiria un programa de peces de diferent caire. Els pas-dobles tindrien el seu protagonisme amb dos creacions taurines: la reconeguda Manolete i Agüero. La bandes sonores no faltarien amb la interpretació de la música del clàssic West Side Story del compositor Leonard Bernstein i El Jorobado de Notre Dame, pel·lícula de Disney que de segur va recordar als músics la darrera experiència viscuda a París ara fa poc més de dos mesos.

També interpretarien Katiuska i una peça del sempre efectiu Jacob de Hann. En aquesta ocasió, lluny de l’espectacularitat de les seues creacions, els músics de la banda oferirien una titulada The blues Factory.
Abans d’acabar el concert, es viuria un dels moments emocionants de la nit amb la presentació dels sis nous músics que s’incorporen a la banda: Óscar Viñals, Jesús Ortí, Nicolau Ortí, Belén Sorribas, Joan Milián i Pau Bordás. Van ser reconeguts amb la penjada d’una insígnia a la solapa de la jaqueta de l’instrument que toquen.

L’Associació Musical Mestre Candel continuaria les activitats amb dinars i sopars de germanor i una xaranga el dissabte per la vesprada. Unes jornades repletes d’activitats musicals i festives per a fer de la commemoració de la patrona de la música una gran festa que han gaudit els músics intensament, unes jornades per a recompensar tot un any d’assajos, eixides i concerts. Ara, toca esperar la Santa Cecília del 2012, però sense que la música pari

Més informació: | |