Els nadals a Morella venen carregats d’activitats



comarquesnord.cat, Morella
» dilluns, 5 de desembre de 2011

Una programació completa per a unes dates on molts tornen al poble per passar-les en família. S’ha presentat a l’Ajuntament de Morella el programa que s’ha preparat per a la temporada de Nadal. Un compendi d’actes culturals, esportius i d’altres tants centrats en el públic més menut, els més afortunats ja que tenen un període vacacional molt llarg. La programació presentada barreja actes preparats per l’Ajuntament, així com d’altres proposats per diferents associacions i col·lectius del municipi.

Una de les activitats programades comença avui dilluns, amb la inauguració d’una exposició a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament que recordarà el magnífic espectacle de “Com sona l’ESO”.

Per al dia de la Constitució Espanyola, 6 de desembre, l’Ajuntament ha programat un acte que girarà al voltant del “Premi Patrimoni 2011”. En el mateix es projectarà un petit audiovisual de tot el que ha suposat este important guardó que ha elaborat Comunicacions dels Ports.

Per al dia 17 de desembre Morella rebrà la visita del periodista i director de documentals Albert Solé Bruset, fill del polític Jordi Solé Tura. Albert Solé ha dirigit un documental anomenat “Bucarest, la memoria perdida”, on reflexiona al voltant de la memòria, la família i el diagnòstic d’alzheimer del seu pare, que li va borrar tot tipus de records. Este treball va ser distingit amb el premi Goya al millor documental 2008. Junt a Albert Solé vindrà el rpesident de l’Associació de Malalts d’Alzheimer de Castelló.

Grans i menuts, joves i no tan joves. Tots tenen cabuda en el programa d’activitats que s’ha preparat per als Nadals 2011.