El Vilafranca tomba al tercer classificat

comarquesnord.cat, Els Ports
» diumenge, 4 de desembre de 2011

El C.F. Vilafranca, amb un esplèndid partit, derrotava per 3-1 al Camp del Serrito al R.C. Salsadella, tercer classificat a la lliga i un dels equips més en forma actualment a la 2ª Regional. El Vilafranca va fer un partit molt seriós a totes les línies i doblegava al Salsadella amb els dos gols de Jordi i el de Pablo Prades. Espectacular partit de Javier i de Jordi que van ser fonamentals per la victòria, unit a la bona actuació de la parella de centrals que van poder frenar al perillós Tito.

El Vilafranca al Serrito és un altra història. Després d’una molt mala ratxa de resultats fora de casa, l’equip ja va demostrar als 49 minuts jugats contra el Xert que a casa dona molta més guerra. Tal vegada el Salsadella no s’esperava el gran partit que va fer el Vilafranca amb uns quants jugadors que van ratllar a un grandissim nivell. Fonamental el paper de Javier al centre del camp, liderant a l’equip i perfectament ajudat per Santos i Javi Prades. Al minut 10 Jordi de cap avançava al Vilafranca marcant l’1-0. El Salsadella es va veure per darrere al marcador i va començar a apretar, portant molt de perill mitjançant Tito, jugador incombustible i de gran qualitat que al minut 29 es plantava a soles davant d’Adrian i el batia per baix fent l’empat (1-1). La recta final de la primera part va estar molt equilibrada amb els dos equips buscant el gol, que arribaria del costat vilafranquí en una espectacular jugada de Jordi que superava contraris i centrava per a que Pablo Prades marcara el 2-1 al minut 44, resultat amb el que acabaria la primera part.

Al minut 2 de la segona arribaria la sentència per al Vilafranca amb un potent xut d’Adrián Andrés que s’estavellava al travesser. La fortuna va voler que Jordi arreplegara el rebot per fer el 3-1 amb el cap. Jordi va participar als tres gols de l’equip ( marcant dos i assistint l’altre ). Quedava molt i el Salsadella estava mig desesperat buscant retallar distàncies, però no li va ser possible. Tito va enviar un baló al pal i a la desesperada el Salsadella intentava cremar els darrers ‘cartuxos’. Fins i tot el Vilafranca haguera pogut obtindre un resultat més ample, ja que va disposar de bones ocasions a la recta final del partit.

Alegria al Serrito amb un públic entregat i satisfet amb el gran esforç realitzat per l’equip que amb la seua millor versió d’aquesta temporada doblegava al tercer classificat de la lliga, el Salsadella.

Aquest dijous es disputaran els 41 minuts restants del partit Vilafranca-Xert, suspés en el seu dia per l’aigua i la poca visibilitat. El partit es reprendrà amb treta de porta per al conjunt visitant i amb 0-1 al marcador.