L’associació d’empresaris turístics, Assetmico, entrega el seu premi anual a Com Sona l’ESO


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Morella
» dimecres, 7 de desembre de 2011

Morella ha programat més de 50 activitats fins al dia de Sant Julià

Morella reviu un dels grans esdeveniments de 2011, amb l’exposició del Com Sona l’ESO. Esta trobada d’estudiants que cursen assignatures de música en secundària va congregar a més de 1000 joves en el mes de maig a la localitat dels Ports. L’elevat nombre d’intèrprets sota la direcció de Carles Santos i Jesús Santandreu, van fer màgiques les dues nits en les què van actuar en públic. Uns concerts que van reunir a milers de persones pels carrers de Morella i a la Plaça de Bous. Un moment únic que els ha valgut el premi anual que atorga l’associació d’empresaris turístics de Morella i comarca, Assetmico.

La mostra fotogràfica i audiovisual es va inaugurar dilluns passat a la nit. A ella van assistir els organitzadors d’esta trobada anual, entre ells l’autor Rafa Sanchís, que van aconseguir una fita difícilment imaginable a Morella. L’exposició serà itinerant i recorrerà distints centres d’educació secundària dels què van participar en esta XIIª edició del Com Sona l’ESO.

L’alcalde de Morella, Ximo Puig, afirmava que “en una època tan difícil com l’actual, la celebració del Com Sona l’ESO va ser una magnífica notícia”. A més afegia que “l’èxit del Com Sona l’ESO demostra que la joventut pot estar compromesa”.

Finalment, el primer edil destacava que “veure a més de mil joves actuant davant de dos mil persones era el reflex de la Morella que volem, eixa ciutat en la què brilla la força de la cultura”.
En l’acte d’inauguració també va estar present el membre de la junta d’Assetmico, Daniel Adell. En eixe moment, va anunciar la concessió del premi anual de l’entitat a Com Sona l’ESO. Segons explicava, “l’esdeveniment va tindre una gran repercussió que va redundar en la difusió d’una imatge de qualitat de la nostra ciutat”.

Més de 50 activitats fins a Sant Julià

Morella també ha llançat al carrer el programa d’actes de Nadal. En ell, s’inclouen totes les activitats, des d’este pont fins al dia 7 de gener, en el que se celebra la festivitat de Sant Julià. En total, s’han programat més de 50 activitats que comprenen el públic de totes les edats. Entre elles, destaca la celebració del Cita a Morella del pròxim 17 de desembre, en el que Albert Solé Tura realitzarà una conferència i debatrà sobre l’alzheimer i es projectarà la seua pel·lícula “Bucarest, la memòria perduda”. A més, s’han programat més actes culturals, tradicionals, populars, esportius, institucionals, solidaris o infantils.

Més informació: