Morella constituïx el Consell del 53 Sexenni


comarquesnord.cat, Morella
» divendres, 9 de desembre de 2011

Morella ja s’ha posat en marxa en l’organització del 53º Sexenni, que tindrà lloc entre el 16 i el 28 d’agost de 2012. Els gremis ja han anomenat als seus “alets” i enllaços i els carrers estan treballant des de fa uns mesos. Demà, l’Ajuntament farà un pas més amb la primera reunió del Consell del 53 Sexenni, que serà l’encarregat de l’organització de la festa més important per als morellans. Este comité estarà format per 31 membres entre els què estaran representats els gremis, grups polítics, l’Església o l’Administració de Vallivana. També s’inclouran distintes àrees organitzatives com cultura, gestió econòmica i patrocinis, promoció turística, participació i voluntariat, tradicions, seguretat i comunicació i imatge.

L’alcalde de Morella, Ximo Puig, afirma que “el 2012 serà un any molt important per a Morella i hem de ser capaços d’organitzar el millor Sexenni de la història, perquè esta ha de ser sempre la nostra ambició”. A més, destaca que “la constitució de la Junta del Sexenni serà el punt de partida per a treballar en tota l’organització de la festa”.
Ximo Puig també indica que “el Sexenni és fonamental per a entendre tot el que té a veure amb la nostra identitat, però també ens servix com a promoció turística de la nostra localitat”.

L’alcalde de Morella també subratlla que “el Sexenni comporta un treball enorme i els veïns ja estan immersos des de fa uns mesos en tots els preparatius”.

Precisament, els veïns del municipi ja s’han posat mà a l’obra per a organitzar tots els elements d’esta festivitat. La majoria dels gremis que organitzaran les activitats ja han anomenat als nous membres, els “alets”, i als distints enllaços. Este és el pas previ a la constitució del Consell del 53 Sexenni. A més, els carrers ja porten alguns mesos treballant per a elaborar els distints tapissos. Els veïns ja han triat les temàtiques que decoraran els vials durant esta festivitat i ja tots treballen el paper arrissat.

Més informació: |

1 comentari

  1. La festa mes bonica es el SEXENNI