Uns 80 estudiants participen a la Trobada Comarcal de volei i futbol sala



comarquesnord.cat, Calaceit
» divendres, 9 de desembre de 2011

Al voltant de 80 jóvens de la majoria dels pobles de la comarca, tots alumnes del IES Matarranya, van participar el passat diumenge a Calaceit a la I Trobada Esportiva Comarcal de Futbol Sala i de Voleibol organitzada pel Departament d’Esports de la Comarca del Matarranya. Durant tot lo matí de diumenge els participants van realitzar diferents partits de les dos disciplines esportives. En este sentit, Salomé Roquer, tècnica d’esports de la Comarca del Matarranya, va explicar que “lo futbol es va jugar sense parar des de les deu i mitja fins l’una i mitja perquè los partits eren més llargs. Al volei ho vam acurçar una mica, van fer els partits a un set de 25 punts, i com alguns no estan molt posats, los partits van durar molt menys”.

Tot i ser una trobada esportiva, al final de la jornada no es va donar cap tipus de premi. Es més, no es van comptabilitzar els resultats de cap dels partits jugats durant l’activitat. “Ere una trobada sense cap intenció competitiva. No hi havie ni guanyadors ni perdedors, ni tampoc vam fer cap tipus de classificació”, va afirmar Roquer. D’esta manera, cal assenyalar que el principal objectiu de la iniciativa va ser que els jóvens de la comarca que practiquen algun d’estos esports durant les hores de pati de l’institut aprofitaren un dia de convivència.

Finalment, cal destacar que tant l’organització com los participants van quedar molt contents del desenvolupament d’esta jornada. “La intenció que tenim ara, com los xiquets han quedat contents, és poder fer-ne una altra de cara al pròxim trimestre” va explicar Roquer, que també va afegir que “la idea que tenim és fer-ho cada volta a un poble. Encara que tenim que analitzar-ho bé, perquè no tots los municipis tenen instal·lacions per poder fer los dos esports a la vegada”.